Hotel 95 Spezie B&B

Itálie, Lazio, Řím

95 Spezie B&B

  Itálie, Lazio, Řím
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Hlavní město Itálie, Roma, také nazývané jako „věčné město“, je jedním z nejstarších evropských měst, bylo založeno roku 753 př.n.l., podle starodávné legendy Romulem a Remem. Nalezneme zde velké množství kulturních památek jako je Forum Romanum, Koloseum, Fontana di Trevi, Andělský hrad a mnohé další. Součástí města je i vnitrozemský suverénní městský stát Vatikán, kde můžete navštívit monumentální baziliku Sv. Petra, Komnaty Borgiu nebo Sixtinskou kapli, která slouží jako oficiální soukromá kaple papeže.

Popis objektu

Bed & breakfast 95SPEZIE B&B (Via La Spezia) se nachází v širším centru Říma v typickém městském domě ze začátku 20. století, v městské části San Giovanni, která je dobře dostupná všemi druhy městské hromadné dopravy. V okolí se nachází spousta barů i obchůdků a ke Koloseu se dá dojít pěšky za pouhých 20 minut. 95Spezie B&B nabízí nenáročné, ale pěkné ubytování v dvoulůžkových pokojích. Typ Bagno interno má vlastní sociální zařízení na pokoji, Bagno esterno má vyhrazené vlastní sociální zařízení přístupné ze společné chodby. Každý z pokojů má klimatizaci, TV a Wi-Fi připojení. Klientům je k dispozici také společná kuchyň a společenská místnost. V kuchyni je možno využít společnou lednici, mikrovlnnou troubu, rychlovarnou konvici, toustovač či nádobí, nikoli však sporák.
Společné prostory a další oddělenou privátní část využívá také majitel, který je klientům k dispozici pro případ jakýchkoli dotazů ohledně ubytování nebo Říma. Ve společných prostorách je možné potkat přívětivé kočky majitele.

Vzdálenost od

historického centra Koloseum 2,3 km, zastávky autobusu metro 50 m, železniční stanice nádraží Roma Termini 3 km

Pozice objektu v letovisku

rušné místo, v centru

Vybavení objektu

výtah, Wi-Fi v objektu, ubytovací kancelář

Strava

italská (sladká) snídaně formou bufetu

Ubytování

pokoj, Bagno interno - (počet osob za plnou cenu 2, počet přistýlek, počet pokojů 1)
pokoj s manželskou postelí , patro, klimatizace, bez patrových postelí, TV, Wi-Fi na pokoji, lednice, v společné kuchyni, varná konvice, v společné kuchyni, sprcha, bez parkování, nástupní dny kdykoli, min. pobyt standardně 1, příjezd od 16:00 do 21:00, odjezd od 9:30 do 10:00
pokoj, Bagno esterno - (počet osob za plnou cenu 2, počet přistýlek, počet pokojů 1)
pokoj s manželskou postelí , patro, klimatizace, bez patrových postelí, TV, Wi-Fi na pokoji, lednice, v společné kuchyni, varná konvice, v společné kuchyni, sprcha, bidet, fén, (vlastní sociální zařízení přístupné ze společné chodby), bez parkování, nástupní dny kdykoli, min. pobyt standardně 1, příjezd od 16:00 do 21:00, odjezd od 9:30 do 10:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: neni
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Lednička: ano
Internet: ano

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 930 158
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací