Hotel Resort A-rosa Kitzbühel

  Rakousko, Tyrolsko, Kitzbühel

A-Rosa Resort Kitzbühel

    Rakousko, Kitzbühel / Kirchberg, Oberpinzgau, Tyrolsko, Kitzbühel
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel

Hotel nabízí moderní design, elegance v kombinaci s tradicí a nachází se na slunné straně města Kitzbühel. Exkluzivní atmosféra, která svede k pobytu. Hosté hotelu si mohou vychutnat fantastický výhled na tyrolské hory.

Umístění a vzdálenost

Centrum: Kitzbühel 2 km, Veřejný krytý bazén: Aquarena Kitzbühel 2 km, Vlakové nádraží: Kitzbühel 3 km, Letiště: Salzburg 80 km, Ledovec: Kitzsteinhorn Kaprun 80 km, Resort Nadmořská výška: 800 m, Venkovní bazén: Schwarzsee Kitzbühel 3 km, Lyžařský vlek: Kitzbühel 2 km, Autobusová zastávka: 300 m, Nachází se hned vedle Kitzbühel.

Obecná zařízení

Hala / Lobby, WLAN: zdarma, Podzemní parkoviště: za příplatek Euro 15, - za den, Gurmánská restaurace Streif, 2 x a la carte restaurace, Bar: Salonek s krbem pro 60 - 80 osob, Konferenční místnost: 4 salonek s kapacitou cca 100 m2 pro až 200 osob, kadeřnictví a obchod A-ROSA a lyžařský a golfový obchod (u vchodu) jsou v domě - za poplatek.

Vybavení pokojů

Dětská postýlka k dispozici jako přistýlka ve všech typech pokojů, vana / sprcha / WC: některé WC samostatné, Vysoušeč vlasů, Župan na požádání: zdarma, Minibar: zdarma, Nealkoholické nápoje, Telefon, Kabelová televize, WLAN: zdarma, bezpečné, zdarma, kosmetické zrcadlo, vysoká kvalita vybavení dělá z každého pokoje Oasis pohody, některé s výhledem na Strief a Wilder Kaiser. Pokoje a apartmány jsou vyzdobeny ve světlých a teplých barvách s tradičními a moderními prvky.

Typy pokojů a apartmánů

2-3 lůžka sprcha / WC, Executive, ~ 33 m2, 4 lůžka Apartmá vana / sprcha / WC, oddělená obývací a spací část, stůl, terasa nebo vikýř, max. 2 dospělí a 2 děti do 15,9 let, ~ 52 m2, 2 lůžka sprcha / WC, Superior, ~ 28 m2, 1-2 lůžka se sprchou / WC, Jednolůžkový / Ekonomika, 28 m2.

Fitness a wellness

Wellness oblast: ~ 3 000 m2 velké SPA-ROSA s ledovou jeskyní a venkovní. Děti mohou vstoupit do bazénu v každém věku, Sauunabereich pouze 16 let. Krytý bazén: Krytý bazén, 136 m2, Venkovní bazén: celoročně vyhřívaný venkovní bazén, 96 m2, 7 saun, Odpočinek, Třídy jako Pilates, žaludek, nohy a hýždě, Spinning) uvM, Otevírací doba: denně od 07:30 do 21:00 hod., Od 12:00 do 15:00 hod. Děti mohou volně plavat (hračky pro bazény ...).

Fitness a Wellness služby na místě

Aplikace s exotickými vrcholy z celého světa, jako je Ayurveda, Java Lulur, indická rovnováha, brazilská guarana, slané a bahenní koupele, hammam, Rasul, ceny místně vyúčtované, Otevírací doba: denně od 09:00 do 20:00.

Stravování

Snídaně, Snídaně formou bufetu: v restauraci STREIF, výběr bezplatných nápojů na pokoji, Sezónně rezervovatelné: s živými varnými místy v restauraci Streif.

Aktivity

Posilovna: prostorná strojovna s vyškoleným personálem a místností pro aerobiku, Nejlepší zábava ve večerních hodinách - podle oznámení zveřejněného na místě.

Děti

Dětská postýlka; Dětské menu, dětská péče: dětský klub Rosins pro děti od 3 let, denně od 9:30 do 18:00 hodin v hlavní sezóně (s vysokou obsazeností od 9:30 do 21:00 hodin), supervize prostřednictvím vyškoleného personálu .

Domácí mazlíčci

Pouze na vyžádání, 35, - EUR za den na místě bez stravy (v restauraci a v lázních není povoleno).

Smíšený

Kreditní karty: Debit Card / EC Card, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Přístupnost pro vozíčkáře: Ne, Příjezd od: 15:00 hodin, Odjezd: 11:00 hodin.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Resort A-rosa Kitzbühel *****
Vzdálenost od sjezdovky: 2000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 333 348
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací