Achilleos City Hotel

  Kypr, Larnaca

Achilleos city Hotel

    Kypr, Jižní Kypr, Larnaca
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Hotel poblíž palmové promenády Finikoudes.

Přehled

výtečné umístění hotelu kvalitní servis, sauna, fitness vhodné i pro rodiny s 1-2 dětmi ubytování se snídaní

Stručná poloha

písečná pláž 50 m (přes silnici) hotel přímo u hlavní promenády nákupní možnosti v přímém okolí mezinárodní letiště Larnaca 5 km

Poloha

menší 3* hotel Achilleos se nachází přímo v centru Larnaky, pouhých 50 m od pláže (přes pobřežní komunikaci) a palmové promenády Finikoudes. V pěším dosahu je vše potřebné, po čem návštěvník Larnaky zatouží, příjemné posezení Vám nabídnou taverny, restaurace, obchody, večerní bary, nabízí se řada dalších turistických atrakcí. Samotné centrum střediska je vzdáleno 10 min chůze. Do okolních zajímavých míst se lze snadno dostat díky místní autobusové dopravě, jejíž zastávka je poblíž hotelu. Mezinárodní letiště Larnaca je vzdáleno 5 km.

Vybavení hotelu

oblíbený městský hotel byl kompletně rekonstruován v roce 2012, nachází se pouhých 100 m od hlavní promenády a oblíbené písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Je skvělým cílem pro turisty kombinující toulky po letovisku a okolních zajímavostech s pobytem na velké populární pláži. Hostům je k dispozici recepce se směnárnou, společenská a konferenční místnost (WiFi ve společných prostorách zdarma), business centrum, restaurace podávající tradiční i mezinárodní pokrmy, příjemný cocktail bar, menší fitness centrum a sauna (Spa centrum 10 min od hotelu). Lehátka a slunečníky na pláži jsou za poplatek, lze využít nabídky vodních a plážových sportů. Parkování u hotelu je pro hotelové hosty zdarma.

Vybavení pokoje

v nabídce hotelu jsou pokoje typů Standard, Superior a Family (možnost 2 propojených pokojů-na vyžádání). Všechny jsou moderně zařízené, jsou vybavené sociálním zařízením se sprchou nebo vanou, mají individuální klimatizaci, minibar, SAT-TV, telefon s přímou volbou, trezor, rychlovarnou konvici, balkón s venkovním nábytkem.

Pokoj pro 2 osoby s možností 2 přistýlek.

pokoje pro 2 osoby jsou moderně zařízené, jsou vybavené sociálním zařízením se sprchou nebo vanou, mají individuální klimatizaci, minibar, SAT-TV, telefon s přímou volbou, trezor, rychlovarnou konvici, balkón s venkovním nábytkem.

Stravování

snídaně - formou bohatého bufetu.

Názor CK

ideální výchozí bod pro poznávání okolí a zajímavostí lokality s kombinací relaxu na oblíbené písečné pláži. Výhodou je možnost ubytování rodin s 1-2 dětmi a rovněž ubytování se snídaní.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Achilleos City Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 334 966
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-achilleos-city-hotel-jizni-kypr-kypr-z2334966/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací