Hotel Acquamarina Resort

  Řecko, Paros, Paros město

Acquamarina Resort

    Řecko, Paros, Paros město
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

velký centrální bazén plážový servis zdarma vhodné i pro rodiny s dětmi

Stručná poloha

poloha přímo u pláže hlavní město Parikia 19 km vesnička Noussa 13 km pláže Agia Anna a Plaka 11 km

Poloha

resort leží přímo u nádherné dlouhé a široké písečné pláže New Golden Beach s pozvolným vstupem do moře. Jde o velice poklidnou lokalitu stranou turistického ruchu. Hlavní město Parikia je vzdáleno pouhých 19 km, letiště 16 km. V okolí je několik zajímavých míst a dalších nádherných pláží tohoto ostrova. Kosmopolitní vesnička Naoussa je 13 km daleko, Archeologické muzeum Paros 11.5 km, Vinařské muzeum 11.5 km, kostel Ekatontapyliani 11.6 km, Benátský hrad 12.5 km, vyhlášené pláže Agia Anna (11 km), Plaka (11.5 km), Mikri Vigla (10.5 km) aj.

Vybavení hotelu

komplex (celková kapacita 30 ubytovacích jednotek) tvoří několik 1-2 podlažních luxusně vybavených budov roztroušených ve velké udržované zahradě protkané kamennými chodníky a porostlé zelení. Zahrada je skutečně rozlehlá a skýtá dojem vzdušnosti a velkorysosti prostoru. Celému areálu doméní velký centrální bazén (až 500 m2) s hydromasážemi. Nabízíme ubytování v několika typech suit s kapacitou 3 až 5 osob. Hotel svým hostům nabízí stravování a posezení ve své pool bar/snack restauraci a restauraci a á la carte restauraci, WiFi ve všech prostorách zdarma. Venkovní areál nabízí bazén, lehátky a slunečníky (zdarma) jsou rozmístěné v zahradě kolem bazénu i její ostatních částech. Část pláže patří k hotelu a i zde je plážový servis pro hotelové hosty zdarma. U objektu je možnost parkování.

Vybavení pokoje

komfortně zařízené suity jsou vybavené v kykladském tradičním stylu, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, SAT-TV, minilednici, individuální klimatizaci a WiFi (zdarma), balkon nebo terasu. Suity lze rozdělit celkem do 3 skupin. Suity Junior mají celkovou kapacitu 2-3 osoby a dělí se na typ Garden (výhled do zahrady) a Water Front (v první linii u pláže, výhled na moře. Suity Junior Family Water Front mají kapacitu 2-4 osoby a výhled na moře. Suity Executive mají oddělenou ložnici, kapacitu 3-5 osob a nabízí výhled na moře a umístění v první linii u pláže.

Junior suite pro 2 osoby, možnost přistýlky.

suity jsou vybavené v kykladském tradičním stylu, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, SAT-TV, minilednici, individuální klimatizaci a WiFi (zdarma), balkon nebo terasu.

Stravování

snídaně nebo polopenze.

Názor CK

komplex s výtečnou polohou u dlouhé a široké pláže s rozlehlou a prostorově komfortní zahradou. Vybavení suit je velice elegantní a nabízí variace umístění nebo kapacity. Výtečné místo pro klidnou dovolenou s nádherným výhledem. Výhodou je dobrý poměr ceny vůči kvalitě. Komplex je vhodný pro páry i rodiny s dětmi.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Acquamarina Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 054 663
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-acquamarina-resort-paros-recko-z2054663/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací