Ada Beach Hotel

  Kypr, Kyrenia

3/5

Ada Beach

    Kypr, Kyrenia, Severní Kypr
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

plážový servis zdarma stravování přímo na hotelu možnost ubytování až 4 osob hotelové Spa/wellness centrum

Stručná poloha

přímo u vlastní písečné pláže centrum letoviska Kyrenie 4 km mezinárodní letiště 45 km

Poloha

hotel Ada Beach se nachází pouhé 4 km od centra oblíbeného letoviska Kyrenie. Pyšní se skvělou polohou přímo u menší písečné pláže (pozvolný vstup do moře, možnost využít molo se vstupními schůdky). Do centra letoviska se lze snadno dopravit místní dopravou, najdete zde řadu nákupních možností, tradičních obchůdků, kaváren aj. Mezinárodní letiště je vzdáleno 45 km (doba transferu cca 50 min.).

Vybavení hotelu

areál je tvořen hlavní 6patrovou budovou (nově zrekonstruovaná), prostornou sluneční terasou s areálem bazénů v přední části pozvolně přecházející k pláži a hotelovému molu. Uvítá Vás vstupní hala s recepcí a výtahy, lobby s TV sekcí (WiFi připojení ve společných prostorách zdarma), stravování bude obstarávat hlavní restaurace a á la carte restaurace (tradiční místní a mezinárodní kuchyně), k posezení slouží vnitřní a venkovní bar. K relaxaci je hostům k dispozici hotelové Spa and wellness centrum (vnitřní bazén, sauny, masáže aj.), nechybí fitness. Venkovní prostory nabízí hlavní bazén, samostatný dětský bazén, prostorné sluneční terasy s výhledem na pláž a okolí (lehátka a slunečníky zdarma i na pláži). Na pláži je molo zacházející do moře, ze kterého lze snadno vstupovat přímo do vody. Hotel nabízí řadu sportovních aktivit (stolní tenis, plážové a vodní sorty aj.), pořádá rovněž zábavné sportovní a společenské programy pro všechny věkové kategorie.

Vybavení pokoje

dvoulůžkové pokoje s možností 1-2 přistýlek jsou moderně a elegantně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, telefon a rádio, SAT-TV, minibar, trezor (za poplatek) a balkón nebo francouzské okno.

Pokoj pro 2 osoby s možností 2 přistýlek.

dvoulůžkové pokoje s možností 1-2 přistýlek jsou moderně a elegantně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, telefon a rádio, SAT-TV, minibar, trezor (za poplatek) a balkón nebo francouzské okno.

Stravování

snídaně, možnost sjednat polopenze - snídaně a večeře podávané formou bohatého bufetu (nápoje u večeře jsou za poplatek).

Názor CK

rozlehlý hotelový komplex skýtající dostatek prostoru. Oceňujeme vysokou vybavenost, stravovací služby přímo v areálu, výtečnou polohu u pláže a také snadnou dostupnost rušného centra letoviska Kyrenie. Doporučujeme všech kategoriím klientů.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ada Beach Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 334 972
dnes 8–19 h

Hodnocení

12. nejlepší hotel v destinaci Kyrenia

3/ 5 9 recenzí

Petr září 2018 ADA BEACH. Hotel pro nenáročné klienty, údajně došlo v tomto roce ke změně majitele a od té doby se dá hotel označit za velmi slabý, malý výb... celá recenze

KAKAMILA červen 2016 Dovolená na Kypru. S cestovní kanceláři ****** jsme byli poprvé. Delegátka byla člověk na svém místě. S dovolenou jsme byli spokojení. ... celá recenze

M.Vašíčková září 2015 Hodnocení. Nebýt problémů s ubytováním, byl by pobyt výborný. Když nás 16 lidí přijelo ve 3 hod.ráno do hotelu a bylo nám sděleno, že ubytová... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-ada-beach-kyrenia-kypr-z2334972/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací