Afoti Beach Hotel

  Řecko, Karpathos, Karpathos město

5/5

AFOTI BEACH

    Řecko, Karpathos, Pigadia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Příjemný, jednoduchý, hotelový areál postavený v tradičním řeckém stylu tvoří celkem 3 budovy. Panuje zde rodinná atmosféra. Nachází se přímo u pláže, v blízkosti obchodů. Centrum Pigadie je vzdáleno cca 1 km. Do letoviska Pigadia, jehož hlavní dominantou je přístav, se lze vydat i pěšky - podél moře nebo po silnici (cca 10-15 minut procházkové chůze). Zde naleznete spoustu restaurací, kaváren, cukrárny, rychlé občerstvení, minimarkety, supermarkety, obchody s tradičními suvenýry, lékárny, bankomat i noční kluby. Doporučujeme si pronajmout auto nebo motorku a poznat ostrov důkladně. Tip na výlet: nejznámější letovisko na ostrově Amoopi s krásnými plážemi - jízdenka z Pigadie vyjde na cca 2€/cesta (několikrát denně) nebo pláž Kyra Panagia (cca 3€/cesta - jezdí jen 3x týdně - v sezóně 2017 úterý, středa a sobota) nebo Lefkos (cca 4,80€/cesta - několikrát do týdne).

Ubytování

Celková kapacita tohoto hotelu je 26 pokojů (1-, 2 lůžkových s možností jedné přistýlky). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, fénem, TV (jen místní programy), chladničkou, balkónem nebo terasou s výhledem do vnitrozemí a okolí. Klimatizace a dětská postýlka (za poplatek). Trezor na recepci (za poplatek).

Vybavení a služby hotelu

Vstupní hala s recepcí, vnitřní bar, TV koutek, restaurace, kde jsou podávány snídaně, parkoviště. Wifi v areálu hotelu (zdarma).

Stravování

Snídaně formou kontinentálního bufetu.

Shrnutí

Příjemný hotel přímo u moře, krásné výhledy na město Pigadii a východy slunce.

Pláž

Nejbližší písčito-oblázková pláž je hned před hotelem. Vstup do moře je pozvolný. Moře je zde čisté. Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek.

Vzdálenosti

Pláž: přímo před hotelem Centrum: cca 1 km

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Afoti Beach Hotel **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 946 717
dnes 8–19 h

Hodnocení

11. nejlepší hotel v destinaci Karpathos

5/ 5 2 recenzí

vanda září 2015 Karpathos-afoti beach. Hotel opravdu 2 hvězdy,plno nedostatků,ale úklid byl vzorný. Hotel vypadá zvenku perfektně, vevnitř trochu šok. Pro rodiny malinký... celá recenze

viki září 2015 Hotel Afoti Beach. Hotel Afoti Beach je výborný pro klidnou dovolenou,pokoje typické řecké,čisté,krásný klid,snídaně dobré, k večeři bohužel každý de... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-afoti-beach-karpathos-recko-z946717/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací