Agua Hotels Sal Vila Verde

  Kapverdy, Sal, Santa Maria

Aguahotels Sal Vila Verde

    Kapverdy, Sal, Santa Maria
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • útulná studia a apartmány
  • WiFi v celém objektu zdarma
  • all inclusive
Popis hotelu

Útulná studia a apartmány. WiFi v celém objektu zdarma. All inclusive.

Poloha

centrum Santa Maria s obchody, bary a restauracemi cca 3 km. Zdarma kyvadlová doprava do Santa Maria. Letiště Amilcar Cabral v Espargos cca 17 km.

Pláž

veřejná písečná pláž Ponta Preta cca 1 km. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Zdarma kyvadlová doprava.

Vybavení

207 pokojů, recepce s trezory (za poplatek), 2 restaurace, plážová restaurace, minimarket, zmrzlinový stánek a malá pekárna, výtah. Venkovní bazén, samostatný dětský bazén, bar u bazénu.

Ubytování

Studia (A1A/A2A): klimatizace, kávovar, vybavený kuchyňský kout s chladničkou a mikrovlnnou troubou, telefon, trezor, sat. TV, fén, vana nebo sprcha, WC, balkon nebo terasa.

Dvoupokojové apartmány (B2B/B3B): stejné vybavení jako A2A, obývací pokoj a ložnice.

Třípokojové apartmány (C4C/C5C): stejné vybavení jako A2A, obývací pokoj a 2 ložnice.

Stravování

bez stravy, snídaně, polopenze nebo all inclusive. Snídaně formou bufetových stolů. Při rezervaci polopenze navíc večeře formou bufetových stolů nebo výběr z menu. All inclusive: navíc oběd jako menu v restauraci nebo plážové restauraci. Open bar: vybrané alkoholické a nealko nápoje 11–23 h. na několika místech. Zmrzlina 16–17 h. 1x týdně večeře v a-la-carte restauraci (rezervace předem). 2x týdně tématický večer s bufetovými stoly a živou hudbou.

Sport/aktivity

zdarma: fitness. Za poplatek: tenis (zdarma 1 h. pro hosty s all inclusive).

Internet

WiFi nebo internetová přípojka v celém hotelu zdarma.

Wellness

venkovní bazén.

Děti

dětské hřiště, dětské postýlky, nový dětský klub.

Info (letecky)

služby delegáta: prostřednictvím Connected Service; místní kategorie: 4; platba kartou: VISA, MasterCard,

FlexiFly

na produkty označené kódem YCZE / FLEX a logem FlexiFly se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny - v závislosti na počasí/sezoně.

Dětská sleva

A2B/C2C: 1 až 2 děti (do 11,99 let) 100% sleva na ubytování, další dětské slevy dle rezervačního systému

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Agua Hotels Sal Vila Verde ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 800 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 184 295
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-aguahotels-sal-vila-verde-sal-kapverdy-z1184295/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kapverdy

Kapverdy, nazývané také jako Kapverdské ostrovy, to je souostroví 10 větších ostrovů a několika menších ostrůvků v tropické části Atlantického oceánu. Všechny ostrovy jsou sopečného původu a na pozůstatky aktivit vulkánů narazíme na mnohých z nich. Přesto jsou jednotlivé ostrovy velmi různorodé. Ostrovy Sal, Boa Vista a Maio jsou spíše bez vegetace, rovinaté, ale s překrásnými plážemi. Ostatní ostrovy jsou více skalnaté, zelené a nalezneme zde i plantáže a mahagonový háj. Kapverdské ostrovy jsou mezi českými turisty stále více oblíbené pro svou exotickou povahu, ale zároveň přijatelnou cenovou náročnost. Každý ostrov je něčím jiný, odlišný a pro vás je tu možnost prožít dovolenou buď na jednom ostrově a podniknout výlety i na další ostrovy, nebo jet na celkovou okružní cestu po ostrovech.

S platností od 1. ledna 2019 přistoupily Kapverdy ke zrušení vízové povinnosti pro občany zemí EU při cestách s pobytem do 30 dní. Ke vstupu na Kapverdy je vyžadován cestovní pas (platný nejméně 6 měsíců po ukončení pobytu) a úhrada letištní bezpečnostní taxy ve výši 3.400 kapverdských escudů.

Dále se v kapverdských ubytovacích zařízeních vybírá vládní turistická taxa cca 2 EUR/noc/os. nad 16 let. Taxa se hradí jen za prvních 10 nocí v jednom ubytovacím zařízení.

 

Kapverdy - více informací