Aguamarina Club Hotel

  Španělsko, Menorca, Arenal d'en Castell

4/5

Aguamarina Alexandria Club

    Španělsko, Baleárské ostrovy, Menorca, Arenal d'en Castell
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Animace

Dětský klub v češtině a animační programy organizované ve spolupráci hotelových a našich českých animátorů
Krásné prostory našeho klubového hotelu využije opět i Karcoolka a naši čeští animátoři. Bohatý program plný her, sportu i aktivní relaxace pro Vás zajistí nejen čeští, ale taktéž mezinárodní hoteloví animátoři. Pro každého je zde něco – množství soutěží, her či aktivit, ze kterých si jistě vyberete Vy i Vaše děti. Pro ty je navíc otevřen dětský klub v češtině se speciálním programem, kde děti najdou nové kamarády a užijí si spoustu legrace. Po večeři se můžete připojit k českému a mezinárodnímu týmu, zatančit si na dětské diskotéce a užít si zábavná rodinná představení plná hudby, tanců a scének.
Animační sezona: 16.6. - 6.9.2024
V uvedeném termínu působí v hotelu naši čeští animátoři. Mezinárodní tým v hotelu zpravidla působí po většinu sezony, tj. i v termínech před příjezdem a po odjezdu našich animátorů. Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být omezeny či může dojít k jejich dočasnému zrušení. Na začátku a na konci uvedené animační sezony může být snížen počet přítomných českých animátorů, mohou být v češtině organizovány především aktivity dětského klubu či mohou být pořádány přednostně aktivity v čistě mezinárodním pojetí. Na úplném začátku a konci celé sezony mohou být i mezinárodní animační programy omezeny a nemusí být pořádána večerní představení.

Doporučení

Krásný hotelový komplex umístěný v rozlehlé zahradě a u nádherné písčité pláže s průzračným mořem, která patří mezi nejkrásnější pláže na Menorce. Hotelový aquapark se skluzavkami a toboganem, výborná kuchyně, bohaté animační programy pro děti a dospělé v českém jazyce s našimi maskoty Karcoolkou a Lexou, ale i možnosti relaxace – to vše vytváří z tohoto hotelu ideální místo pro strávení nezapomenutelné dovolené plné pohody, úžasného koupání a zábavy na tomto krásném a v posledních letech velmi oblíbeném ostrově. Novinkou na léto 2024 bude rozšíření aquaparku a all inclusive.

GPS

40.021962,4.186188

Pláž

Nádherná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo pod hotelem. Slunečníky, lehátka a vodní sporty na pláži za poplatek.

Vzdálenost od pláže (cca)

u pláže

Vzdálenost od pláže (m)

0

Poloha

Hotelový komplex skládající se ze tří budov je situován na klidném místě v letovisku Arenal d'en Castell, v severní části ostrova, cca 20 km od letiště. Hotel je obklopen obchůdky, restauracemi a kavárnami, bary se nachází cca 500 m od hotelu. V blízkosti hotelu se nachází autobusová zastávka, odkud je možné se dostat do jiných částí ostrova. Hotel leží přímo nad nádhernou písčitou pláží.
Adresa hotelu: Passeig d'es Passerell, s/n, 07740 Es Mercadal - Menorca, Islas Baleares, Espana

Štítky

Aquapark || Animace v češtině od 16.6. od 6.9. || Dětský klub v češtině od 16.6. do 6.9. || U písčité pláže || Výborná kuchyně || Bohaté zázemí || Transfer z letiště cca 20 km

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), odpolední občerstvení od 16:00 do 18:30 h (káva, čaj, sendviče, sušenky, zákusky, zmrzlina), neomezenou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby v době od 11:00 do 24:00 h. Uvedené časy jsou orientační. Tématické večeře: každé úterý je část bufetu zaměřená na arabskou kuchyni, každý čtvrtek na mexickou kuchyni a v sobotu se můžete těšit na lokální menorské speciality. Novinkou na léto 2024 je rozšíření programu all inclusive – čerstvé pizzy různých druhů a chutné americké burgry, které budou k dispozici po celý den.

Ubytování

Pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a chladničkou (za poplatek). Možnost dvou přistýlek (patrová postel). Maximální obsazenost tři dospělé osoby a jedno dítě. Pokoje s výhledem na bazén a na moře za příplatek.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, výtahy, restaurace, bar, dva bazény, vířivka (pouze pro dospělé), dětský bazén, dětské hřiště, dětský klub, TV koutek, zahrada, úschovna zavazadel, obchod a minimarket.
Zdarma: Wi-Fi v celém hotelu, aquapark (skluzavky, tobogany, dětská část se skluzavkami - vstup povolen osobám s výškou nad 110 cm), lehátka u bazénů, fitness, volejbal, basketbal, minigolf (vratná záloha), dětská postýlka (nutno předem objednat).
Za poplatek: internetový koutek (v recepci), tenisový kurt, plážové osušky.

Název

Aguamarina CK Club

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Aguamarina Alexandria Club ***+
Lokalita dle pořadatele: Menorca, Arenal d’en Castell
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Aguamarina Club Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 344
dnes 8–19 h

Hodnocení

10. nejlepší hotel v destinaci Menorca

4/ 5 26 recenzí

Marie září 2023 Skvělá dovolená. Po přečtení recenzí jsem měla obavy, zda jsem dobře vybrala a nakonec jsme si dovolenou užili ... celá recenze

Veru srpen 2023 Dovolená pro nenáročné. Hotel bych doporučila nenáročné klientele, pro kterou je důležité především zázemí a vyžití pro děti. TOP byl animační program od ... celá recenze

Dáša K. srpen 2023 Skvělá dovolená na Menorce. Krásná dovolená v nádherném a romantickém zálivu.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací

Nezávazná objednávka

Aguamarina Alexandria Club
    Španělsko, Baleárské ostrovy, Menorca, Arenal d'en Castell

Cena od
19 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 585 344

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
19 990 Kč
povinný příplatek za odletovou taxu - dítě do 2 let
0
490 Kč
příplatek za neobsazené lůžko
0
14 290 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč