Hotel Appartements Aguamarina Golf

  Španělsko, Tenerife, Golf del Sur

Aguamarina Golf Hotel & Appartements

    Španělsko, Kanárské ostrovy, Tenerife, Golf del Sur
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Umístění: Pouze cca 50 m od mírně svažité oblázkové zátoky. Centrum je vzdálené asi 2 km. Obchody, restaurace a bary jsou v bezprostřední blízkosti. Kyvadlová doprava do Los Cristianos a Playa de las Américas několikrát denně v ceně (neděle až pátek). Doba přenosu: cca 20 až 30 minut.

Vybavení: V komplexu je 208 pokojů (15251A) a 160 apartmánů (15485A), recepce (otevřeno 24 hodin), výtahy, internetový koutek (za poplatek), Wi-Fi ve vstupní hale (za poplatek), bufetové restaurace a bary. Venku jsou 2 krásně upravené bazénové plochy se slunečními terasami a bary u bazénu. Plážová lehátka, slunečníky a osušky jsou součástí bazénu. Hosté mohou zdarma využívat všechna zařízení (kromě restaurací) sousedních zařízení.

Ubytování: Dvoulůžkový pokoj (15251, A1-3A), asi 33 metrů čtverečních, jsou vybaveny mini lednicí, klimatizace, trezor, satelitní TV, telefonem, koupelnou s vanou a sprchou, WC a balkon nebo terasu. Případně dvoulůžkový pokoj (A1-3B) s výhledem na moře. Pokoj typu Economy (A2-3S) s výhledem na hory. Apartmány (15485, A1-4B), asi 50m2, nabízejí kombinovaný obývací pokoj / ložnice, oddělenou ložnici, kuchyňský kout, koupelnu a oddělenou sprchu a balkon s částečným výhledem na moře, jinak zařízení jako jsou dvoulůžkové pokoje. K dispozici jsou také apartmány (A1-4A) s výhledem na moře.

Jídlo a pití: Hotel: All Inclusive. Bufety. Apartmány: Bez stravy, snídaně, polopenze. Všechna jídla formou bufetu.

All Inclusive: Vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje s jídlem a od 11:00 do 23:00. Bufet BBQ v baru u bazénu od 11:00 do 16:00. Občerstvení se podává od 16:00 do 18:00.

Zábava: Mezinárodní denní, sportovní a večerní zábava (anglicky a francouzsky).

Sport / Aktivity: V ceně: Boccia, posilovna, tenis. Proti poplatku: Golf (jen cca 500 m).

Wellness: V ceně: krytý bazén (vyhřívaný) a vířivka. Za poplatek masáže a sauna. Kadeřník.

Rodiny: Samostatný dětský bazén, dětské hřiště, mini klub (od 5 let), hlídání dětí (na vyžádání, za poplatek), dětské postýlky a vysoké židle.

Info: Kreditní karty: Amex, Diners, Mastercard, VISA; Kategorie zemí: Hotel: 4 hvězdy, apartmány: 3 klíče.

Poznámka : Hotel (15251A) lze rezervovat s All Inclusive, v apartmánech (15485A) bez stravování, snídaně a polopenze.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Appartements Aguamarina Golf ****
Typ pláže: písčitá, kamenitá
Vzdálenost od pláže: 40 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage: Nur ca. 50 m von einer leicht abfallenden Kieselbucht entfernt. Das Ortszentrum erreichen Sie nach ca. 2 km. Einkaufsmöglichkeiten, Restaurants und Bars befinden sich in der unmittelbaren Umgebung. Shuttleservice nach Los Cristianos und Playa de las Américas mehrmals täglich inklusive (Sonntag bis Freitag). Transferzeit: ca. 20 bis 30 Minuten.

Ausstattung: Die Anlage verfügt über 208 Zimmer (15251A) und 160 Appartements (15485A), Rezeption (24 Stunden besetzt), Lifts, Internetecke (gegen Gebühr), WLAN in der Lobby (gegen Gebühr), Buffetrestaurants und Bars. Im Außenbereich befinden sich 2 schön angelegte Poollandschaften mit Sonnenterrassen und Poolbars. Liegen, Sonnenschirme und Badetücher sind am Pool inklusive. Die Gäste können alle Einrichtungen (ausgenommen die Restaurants) der Nachbaranlagen kostenfrei mitbenutzen.

Unterbringung: Doppelzimmer (15251, A1-3A), ca. 33 qm, sind ausgestattet mit Minikühlschrank, Klimaanlage, Mietsafe, SAT-TV, Telefon, Bad mit Badewanne und integrierter Dusche, WC und Balkon oder Terrasse. Wahlweise auch Doppelzimmer (A1-3B) mit Meerblick buchbar. Sparzimmer (A2-3S) mit Bergblick buchbar. Appartements (15485, A1-4B), ca. 50 qm, bieten einen kombinierten Wohn-/Schlafraum, ein separates Schlafzimmer, eine Küchenzeile, Badewanne und separate Dusche und Balkon mit seitlichem Meerblick, sonst Ausstattung wie Doppelzimmer. Auch Appartements (A1-4A) mit Meerblick buchbar.

Essen & Trinken: Hotel: All Inclusive. Buffets. Appartements: Ohne Verpflegung, Frühstück, Halbpension. Alle Mahlzeiten in Buffetform.

All Inclusive: Ausgewählte lokale alkoholische und alkoholfreie Getränke zu den Mahlzeiten und von 11.00 bis 23.00 Uhr. Buffet BBQ an der Poolbar von 11.00 bis 16.00 Uhr. Snacks werden von 16.00 bis 18.00 Uhr angeboten.

Unterhaltung: Internationale Tages-, Sport- und Abendanimation (englisch und französisch).

Sport/Aktivitäten: Inklusive: Boccia, Fitnessraum, Tennis. Gegen Gebühr: Golf (nur ca. 500 m entfernt).

Wellness: Inklusive: Hallenbad (beheizt) und Whirlpool. Gegen Gebühr: Massagen und Sauna. Friseur.

Familien: Separates Kinderbecken, Spielplatz, Miniclub (ab 5 Jahren), Babysitterservice (auf Anfrage, gegen Gebühr), Kinderbetten und -hochstühle.

Info: Kreditkarten: Amex, Diners, Mastercard, VISA; Landeskategorie: Hotel: 4 Sterne, Appartements: 3 Schlüssel.

Buchungshinweis: Das Hotel (15251A) kann mit All Inclusive gebucht werden, in den Appartements (15485A) Ohne Verpflegung, Frühstück und Halbpension.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 362 285
dnes 8–19 h

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací