Aktiv Hotel Elan

  Rakousko, Tyrolsko, Oberau

Hotel Elan

    Rakousko, Alpbachtal / Wildschönau, Tyrolsko, Oberau, Wildschönau
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Umístění a vzdálenosti

Centrum: Oberau 1 km, Obchod s potravinami: Oberau 1 km, Nákupy: Oberau 1 km, Vlakové nádraží: Wörgl 10 km, Letiště: Innsbruck 65 km, Resort Nadmořská výška: 950 m, Lyžařská oblast / lyžařský vlek: Schatzbergbahn 3 km, Skibus (další zastávka): Oberau 100 m, Sjezdové lyžování / lyžování: Ne, Kyvadlová doprava do hotelu: Ne.

Vybavení pokojů

Dětská postýlka k dispozici jako přistýlka ve všech typech pokojů, koupelna / sprcha / WC, vysoušeč vlasů, Župan na zapůjčení: k zaplacení na místě Euro 8, - za osobu / pobyt, balkon / terasa, Vytápění, Posezení, Rádio, Kabelová televize, WLAN: zdarma, nekuřácký.

Typy pokojů, apartmánů

2-4 lůžková koupelna / sprcha / WC / balkon, Typ Comfort, 3. a 4. osoba na přistýlce (některé s palandami), ~ 37 m2, 2 lůžko, Jednolůžkový s dítětem, Balkon, typ Standard, ~ 25-37 m2, 2 lůžková koupelna / sprcha / WC / balkon, typ Standard, 30 m2.

Zahrnuto do oblasti fitness a wellness

Wellness plocha: 200 m2, Děti: Pouze pod dohledem dospělých. Krytý bazén: 70 m2, sauna, infračervená kabina, otevírací doba: od 8:00 do 22:00 hodin, sauna od 16:00 do 22:00 hodin.

Fitness a wellness služby na místě

Solárium.

Stravování zahrnuto

Polopenze, snídaně formou bufetu, večeře (3 kurzy): Menu (kromě dnů příjezdu), tématické večery: 1 x týdně, silvestrovská večeře, povinná vánoční večeře: 4-chodová gala večeře s hudbou.

Zahrnuté aktivity

Stolní tenis, karta Wildschönau: Informace jsou k dispozici na místě.

Děti

Dětská postýlka: na vyžádání, Playroom, Dětské hřiště, Dětské menu, Dětská židle.

Domácí mazlíčci

Na vyžádání,

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Aktiv Hotel Elan ***
Vzdálenost od sjezdovky: 3400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 703 595
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací