Vista Real Hotel-Apartamentos

  Španělsko, Andalusie, Alcaidesa

ALCAIDESA VISTA REAL - golf

    Španělsko, Andalusie, Costa del Sol, Alcaidesa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Nově postavené apartmány hotelového typu se nacházejí v oblasti Alcaidesa, kde se nachází dvě 18-ti jamková hřiště s výhledem na Gibraltar. Pláž je vzdálena 600 metrů, golfové hřiště Alcaidesa 800 metrů. Z letiště v Malaze je to cca 1 hodinu jízdy autem.

Vybavení hotelu

V komplexu se nachází celkem 44 prostorných apartmánů s jednou či dvěma ložnicemi, bar, kde se servírují snídaně, zahrada a menší bazén.

Sport a zábava

ALCAIDESA LINKS GOLF COURSE
Dvě mistrovská osmnáctijamková hřiště golfového resortu Alcaidesa jsou pro Vás připravena pouhých 15 min jízdy od letiště Gibraltar. Ojedinělý výhled na africké Maroko a Gibraltar by jste si neměli nechat ujít.

Alcaidesa Links Golf Resort nabízí představuje bránu na Costa del Sol neboli Costa del Golf. Dvě vysoce kvalitní osmnáctijamková mistrovská hřiště prověří kvality každého golfového hráče. Klasický links 'starého' Links Course, v provozu od roku 1992,nabízí někdy dost obtížné jamky vyžadující dlouhý a přesně umíštěný drajv. Náročné stoupání a klesání jsou dost náročná na course management. Odměnou však je fakt, že hřiště samotné se nachází pouze dva kilometry od pobřeží přičemž třetina jamek lemuje písečnou pláž s dominantou masívu Gibraltaru a překrásným výhledem na severní Afriku a Středozemní moře.

V roce 2007 bylo do provozu uvedeno hřiště Heathland course, které nabízí krásné přírodní výhledy na Středozemní moře a pohoří Sierra Nevada. Široké fairwaye a rozlehlé greeny přinesou hráčům skvělý zážitek ale také prověří na mnohých vodních nástrahách. Majestátní moderní klubovna nacházející se na nejvyšším bodu resortu mezi oběma hřišti působí dost chladným dojmem ale poskytuje veškeré standarty luxusního golfového resortu. Dokáže pojmout až 500 hostů a nabízí restrauraci pro 200 osob s barem a venkovním posezením, plně vybavený PRO shop, konferenční místnost a šatny s příslušenstvím.

Tréninkové plochy nabízejí dvoupatrový driving range se 72 kójemi, dostatečně rozlehlý putting a chipiing a bunker a fairway bunker. Rada pro hráče všech úrovní. Vemte si s sebou do bagu dostatek golfových míčů. Hezkou hru.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vista Real Hotel-Apartamentos ***
Vzdálenost od pláže: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 918 220
dnes 8–19 h

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací