Hotel Alexatos Studios & Apartments

Řecko, Kefalonia, Agia Efimia

3/5

ALEXATOS

    Řecko, Kefalonia, Agia Efimia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ceny jsou kalkulovány k datu

k 20.9.2019

Proč právě sem
  • Malé okouzlující pláže z bílých oblázků a průzračně čisté moře
  • Vynikající koupání
  • Příležitost pro potápění
Poloha

Pěkná dobře udržovaná vilka má výbornou polohu. Stojí na klidném místě stranou od centra městečka Agia Efimia, kde naleznete taverny, restaurace, kavárny, bary, obchody. Blízko je jak na pláž, tak i do přístavu, kde si můžete pronajmout malý motorový člun (nepotřebujete licenci) a vyrazit na některou z okolních malých pláží. Můžete také využít služeb potápěčského střediska. Proslulá pláž Mirtos je z Agia Efimia vzdálena asi 10 km.

Vybavení a služby

Ve vilce je recepce, obývací místnost, můžete zdarma využít pračky, sušičku a žehličku.

Ubytování

Dobře vybavená studia a apartmány mají vždy kuchyňský kout (včetně vařiče, základního nádobí, rychlovarné konvice, kávovaru a ledničky), TV/SAT, klimatizaci (za příplatek), Wi-Fi, sejf, sprchu, WC, fén, balkón nebo terasu. K dispozici jsou dvoulůžková studia, čtyřlůžkové apartmány s dvoulůžkovou ložnicí a dvěma lůžky v obývací kuchyni, a také apartmány až pro pět osob, které mají dvě dvoulůžkové ložnice a další lůžko v obývací kuchyni. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Sport a zábava

Přímo v místě je škola potápění. V okolí je možnost plachtění na katamaránech nebo jízdy na koních.

Pláž

Naleznete zde jiné typy pláží než v oblasti poloostrova Palliki. Pobřeží Kefalonie v blízkosti Agia Efimia je skalnaté, tvořené velmi efektními tabulovitými kvádry. Malé okouzlující pláže z bílých oblázků a průzračně čisté moře Vám poskytne vynikající koupání a příležitost pro potápění. Řada pláží na severovýchod od města je dostupná pouze čluny. Malé motorové čluny si můžete pronajmout v přístavu (nepotřebujete licenci)

Vzdálenosti

od městské pláže: cca 200 m. od centra Agia Efimia: cca 200 m.

Slevy pro děti

1 DÍTĚ UBYTOVÁNÍ ZDARMA = 1 dítě má ubytování zcela ZDARMA, platí pouze letenku a transfer 1 dítě do 12 let na přistýlce (3. lůžko) platí pouze 8990 Kč (10/11 nocí). Počet míst je omezen. Platí na vybrané letecké termíny a do vyčerpání kapacit.

Poznámka

V případě pronájmu auta s přistavením a odevzdáním na letišti se odečítá povinný příplatek za taxi. Taxi transfer je pro max. 4 osoby. V případě obsazenosti vily více jak 4 osobami je potřeba objednat 2x taxi transfer a cena za druhé taxi se dopočítá k ceně zájezdu. Na toto ubytovací zařízení se vztahují individuální podmínky při stornování nebo změně zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Alexatos Studios & Apartments
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 532 772
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Kefalonia

3/ 5 1 recenzí

Labut září 2017 Studia a apartmany Alexatos. Agia Efimia je opravdu malebná rybářská vesnice příjemná k odpočinku. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-alexatos-kefalonia-recko-z1532772/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací