Hotel Allegro Cozumel Resort

  Mexiko, Isla Cozumel, Cozumel

OCCIDENTAL ALLEGRO COZUMEL

    Mexiko, Isla Cozumel, Quintana Roo, Cozumel
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis zájezdu

Jedná se o pobytový zájezd v Mexiku v letovisku 'Riviera Maya', kde se nachází jedno znejpopulárnějších letovisek 'Riviera Maya'. Toto letovisko je vzdálené od letiště asi 50 km. První historické zmínky o poloostrově sahají do roku 1555. V této době zde byl španělský přístav.

ODPOČIŇTE SI OD VŠEDNÍHO STRESU A DNEŠNÍHO USPĚCHANÉHO SVĚTA NA BÍLÝCH PLÁŽÍCH, KTERÉ JSOU OMÝVÁNY AZUROVĚ ČISTOU VODOU KARIBSKÉHO MOŘE...

Popis lokace

MAISKÁ RIVIERA:

Nazývá se tak 160 km dlouhý úsek východního pobřeží poloostrova Yucatán od Cancúnu na severu po biosférickou rezervaci Sian Ka´an na jihu. Najdeme zde bělostný chladivý písek, tyrkysové moře, druhý nejdelší korálový útes na světě, mayské zříceniny a kvalitní služby. Je zde ta nejširší nabídka zábavy i sportování včetně vodních a tématických parků a přírodních studní cenotů, v nichž je možno se koupat a potápět.

Popis ubytování

OCCIDENTAL ALLEGRO COZUMEL 4****:

Hotel Occidental Allegro Cozumel se nachází na ostrově Cozumel, překypující svou živou atmosférou, přímo na pláži „San Francisco“, vzdálené pouhých 5 minut od korálového útesu „Palanca“, který patří mezi TOP 5 potápěčských destinací na světě a zhruba 20 km od letiště Cozumel. Resort disponuje celkem 261 nově zrenovovanými pokoji s tropickými tématy v polynésském stylu s balkónem či terasou a výhledem na Karibské moře + další 4 speciální pokoje upraveny pro potřeby klientů s postižením.Všechny pokoje jsou klimatizovány, mají vlastní koupelnu a sociální zařízení, kabelovou TV, kávovar, vysoušeč vlasů a trezor. Hotel v programu All Inclusive nabízí: jídlo, snacky a nápoje bez omezení,3 restaurace, 6 barů a 1 sport/disco bar, 3 plavecké bazény, vířivku, fitness zařízení a saunu, dětský klub s dohledem odborného personálu (pro děti ve věku 0-7 let), klub pro teenagery s aktivitami (8-17 let věku) a dětský vodní park. Co se týče sportovního vyžití, hostém mohou využít 4 osvětlených kurtů, přičemž 3 z nich jsou tenisové a 1 je multiúčelový. Ostatními sporty mající zde zastoupení jsou basketball, plážový volejbal, plážový fotbal, ping-pong, šipky, biliár, kajak, šnorchlování, windsurfing a v neposlední řadě i obří šachy. Denní aktivity u bazénu a na pláži, večerní show a zábava v nočních hodinách jsou samozřejmostí. Tropické bary, restaurace a noční kluby, to vše činí pobyt na ostrově vzrušujícím. Potápěčský obchod a možnost závodního rybaření zde otevírají bránu k oslnivé mořské rezervaci. V areálu hotelu lze využít těchto typů stravování: formou bufetu - podnik „Topaz“ – snídaně, oběd, večeře. Á la carte restaurace – „La Troje“ – mexická kuchyně, „The Oriental“ – orientální kuchyně. Bary - lobby bar, bar u bazénu, plážový bar, „Terraza Bar“, „Theatre Bar“, „Aquanox“, což je zároveň sport bar a noční klub, snack bar, kde oběd probíhá taktéž v podobě bufetu a „Fresh Fruit Bar“, kde připravují skvělé ovocné nápoje a koktejly. Mezi volitelné služby, nezahrnuté v All Inclusive programu patří: rybolov a nejrůznější exkurze, 18-ti jamkové golfové hřiště (vzdálené cca 30km od hotelu), motorizované vodní sporty, lázně, potápěčský obchod, zapůjčení auta či skútru, 24h lekářské služby, služba hlídání dětí, prádelna, směnárna, internetové centrum, fax a copy centrum.Hotel také nabízí balíčky (nezahrnuté v All Inclusive programu) jako jsou např. potápění ( zakončeno certifikací a zahrnující zapůjčení výbavy), balíček pro novomanžele a pro konání svateb.

Strava
Program

PROGRAM:
1. DEN
Přílet do Cancúnu v odpoledních hodinách (cca 18.00 lokálního času)
Přivítání s česky mluvícím průvodcem. Transfer do hotelu na 'Riviera Maya'. Ubytování.
2.,3.,4., .... DEN (délka pobytu dle Vašeho výběru)
Volné dny v programu ALL INCLUSIVE s možností využití fakultativních výletů.
PŘEDPOSLEDNÍ DEN
Volný dopolední program
14:00 - 15:00 transfer na letiště v Cancúnu
20:10 - odlet z Canúnu v 18:50 z Varadera směr Praha. Přílet následující den.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu v ekonomické třídě s přestupem dle letového řádu
  • Přivítání na letišti zástupcem místního zahraničního partnera
  • Kolektivní transfer letiště - hotel - letiště
  • Asistenci zahraničního partnera a českého/slovenského delegáta na telefonu během pobytu
  • ubytování v hotelu na Riviera Maya ve zvoleném termínu a se zvoleným stravovaním
  • Pojištění CK proti úpadku

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • Fakultativní výlety
  • Enviromentální taxa cca 2 USD pokoj a noc a visitax cca 230 pesos za osobu a pobyt
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: KENTLUCKY s.r.o., IČ 26475693.
Název hotelu dle pořadatele: OCCIDENTAL ALLEGRO COZUMEL ****
Lokalita dle pořadatele: Mayská riviéra, Riviera Maya
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Allegro Cozumel Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 566 914
dnes 8–19 h

Lokalita

Mexiko

Mexiko, oficiálním názvem Spojené státy mexické, je zemí ve Střední Americe. Díky své rozlehlosti je území Mexika velmi různorodé. Najdeme zde písčité pláže, hory, pouště, savany i tropické pralesy. Nejznámějším turistickým lákadlem jsou památky mayské a aztécké kultury, monumentální stavby dávných civilizací. Dovolená v Mexiku je rájem pro dobrodruhy, kombinovat lze koupání v Karibiku nebo Tichém oceánu s poznáváním výjimečných přírodních i kulturních zajímavostí. Výhodou země Střední Ameriky je, že si každý najde to své, po čem jeho duše touží. Přírodní scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky i biota jsou úchvatné a na druhé straně stojí nebývale stará kultura, jejíž odkazy jsou v Mexiku výjimečně zachované.

Mexiko - více informací

Nezávazná objednávka

OCCIDENTAL ALLEGRO COZUMEL
    Mexiko, Isla Cozumel, Quintana Roo, Cozumel

Cena
59 700 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 566 914

Zájezd

dospělá osoba
2
59 700 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - dospělá osoba
0
41 300 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
2 090 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 276 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 11 dní
0
1 890 Kč