Alm Hotel Kärtner

Rakousko, Korutany, Nassfeld

Almhotel Kärtner v Nassfeldu

    Rakousko, Korutany, Nassfeld / Hermagor, Nassfeld
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

hezký a moderní hotel leží nahoře v Nassfeldu, v nadmořské výšce 1600 m. Lanovka s letním provozem na Gartnerkofel vede okolo hotelu. Hosté mají v ceně +Card Premium, se kterou mohou využívat zdarma 3 lanovky s letním provozem v Nassfeldu, volný vstup mají na pláž u jezera Presseggersee a zdarma mají k dispozici i veřejnou dopravu v oblasti.

Vybavení

recepce, hala, wi-fi zdarma, výtah, jídelna, restaurace, kavárna a parkoviště pro hosty.

Ubytování

pokoje pro 2-4 osoby mají koupelnu s WC, TV-Sat, fén a trezorek. 3. a 4. lůžko je rozkládací gauč.

Stravování

all inclusive – snídaně bufet, lehký oběd – polévka nebo svačinový balíček, který si sami uděláte u snídaně, mezi 15-16.00 se podávají koláče a zmrzlina pro děti, večeře menu o 4 chodech formou bufetu, mezi 11-22.00 hod. jsou k dispozici nápoje jako pivo, víno, káva čaj a nealko.

Zázemí

v ceně sauna, pára, biosauna a odpočívárna.

Tip CK

Děti do 9,9 let ubytované na 3. a 4. lůžku mají pobyt s all inclusive zdarma.

Poznámky

po celou sezonu platí pobyty na 3 noci (čtvrtek - neděle) nebo na 4 noci (neděle - čtvrtek).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Alm Hotel Kärtner
Vzdálenost od sjezdovky: přímo u sjezdovky

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 194 740
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací