Hotel Almwellness-Resort Tuffbad

  Rakousko, Korutany, Sankt Lorenzen im Lesachtal

Almwellness-Resort Tuffbad ****sup.

  Rakousko, Korutany, Osttirol, Lesachtal, Sankt Lorenzen im Lesachtal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Umístění a vzdálenosti

Centrum: Maria Luggau 6 km, přístavba: 6 Chaty 50 m, Nakupování: Maria Luggau 6 km, Vlakové nádraží: Sillian 30 km, Letiště: Klagenfurt 150 km, Nadmořská výška: 1270 m.

Fitness a wellness služby na místě

Sunnseit39;n léčebné a kosmetické oddělení seno, pivo, byliny, kamenné olejové koupele, kosmetika, pedikúra.vM, masáže: ajurasan, orientální ošetření těla, otevírací doba: denně od 09:00 do 19:00 hodin, POZOR: Telefonická rezervace je vyžadována jeden týden před příjezdem: 0043 4716 622.

Stravování zahrnuto

Plná penze, Snídaně formou bufetu: bohatá na bio, Chléb a čajový koutek, Džusy, Snídaně s dlouhým spánkem, Balíčky k obědu: od snídaně formou bufetu - samoobslužná, Morende formou bufetu s dortem, saláty, polévky, zmrzlina (13:00) do 16:30 hodin), Večeře: 5-chodové menu (z toho 1 vitální menu, do 1200 kcal), tematické večery: 1 x za pobyt, celodenní vlastní minerální voda. POZOR: Stravování probíhá v hlavní budově a začíná večeří v den příjezdu a končí výjezdem v den odjezdu.

Vybavení pokojů

Postýlky nejsou k dispozici jako další ložní prádlo ve všech typech pokojů, koupelna / sprcha / WC, dvojité umyvadlo, WC a bidet zvlášť, Fén, Župan na zapůjčení: zdarma, Přezůvky na zapůjčení: zdarma, balkon / terasa: některé, Posezení, Pohovka, Rádio, Telefon, SAT TV, WLAN: pouze některé k dispozici, zdarma, Trezor: zdarma, Nekuřácký hotel.

Typy pokojů, apartmánů

2 lůžková vana nebo sprcha / WC, Horská wellness nebo plakátová postel, ~ 36 - 40 m2, 2 lůžko 2 pokojový rodinný apartmán, Koupelna / WC, Příloha (asi 50 m), Hotelapartment, Dvoulůžkový pokoj, Obývací pokoj s kachlovými kamny , oddělená vana a WC, ~ 52 m2.

Zahrnuto do oblasti fitness a wellness

Wellness plocha: 2.000 m2, Krytý bazén: ~ 72 m2, Minerální bazén, 30 stupňů s výhledem na Karnské Alpy, Sky Infinity Pool na střeše, ~ 75 m2, Parní lázeň, Hay sauna, Kamenná sauna, Kraxen-tove, Chlébová lázeň, Stubensauna, Brennstadl, Tuff Grotto, borovice, finská sauna, bio sauna, Samárium, infračervená kabina, 5 relaxačních místností (1 x s vodními postelemi), wellness oddělení: ~ 1.250 m2 se světelnou solankou, Kneippova zařízení , ponorný bazén a venkovní vířivá vana, otevírací doba: místně zveřejněno (bez přístupu pro děti do 16 let v saunové oblasti po 14:00).

Zahrnuté aktivity

Posilovna: s kardio přístrojem, program aktivit podle místních informací, mapa pro pěší turistiku, zapůjčení hole pro nordic walking, pitné láhve a batohy (podle dostupnosti), 1 x rozdejte za každý pokoj.

Dětská zařízení za příplatek

Dětská postýlka: 12 EUR za den.

Domácí mazlíčci

Domácí zvířata nejsou povolena.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Almwellness-Resort Tuffbad ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 703 548
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací