Hotel Alpen Resort Village Bivio

  Itálie, Lombardie, Livigno

5/5

FREE SKI Hotel ALPEN RESORT BIVIO

  Itálie, Lombardie, Valtellina, Alta Valtellina, Livigno
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ubytovani

Hotel s panoramatickým výhledem na malebné centrum Livigna se nachází přímo u lanovky Teola Pianoni Bassi, která zajišťuje spojení na sjezdové tratě Livigno - Mottolino. Hotel tvoří sedm třípatrových budov, které jsou vzájemně propojeny chodbami. Ubytování nabízí ve 163 vkusně zařízených pokojích s dřevěným nábytkem. Hotel je vyhlášen vynikající kuchyní. Novinkou je nové wellness o rozloze 3000 m2.

Vybavení objektu

vstupní hala s recepcí, bar - piano, hotelová restaurace, společenská místnost s SAT-TV, mini club, animace, video herna, malý obchod, internet point, lobby s Wi-Fi připojením zdarma, lyžárna, výtah, parkoviště

Vybavení pokojů

příslušenství, fén, SAT-TV, telefon

  • pokoj ECONOMY - cca 16 m 2 , max 2 osoby, pokoje jsou bez výhledu, umístěné také v patrech -2
  • pokoj STANDARD - cca 16 m 2 , max 2-3 osoby, některé pokoje s 1 přistýlkou
  • pokoj s BALKONEM - cca 16 m 2 , max 2 osoby, pokoj s balkonem

Uvedené pokoje jsou umístěné mimo hlavní budovu v menších dependancích, které jsou s hlavní budovou propojeny chodbou. Pokoje mohou být od hlavní budovy vzdálenější, konkrétní umístění pokoje je v kompetenci hotelu.

Sport, relaxace, zábava

vnitřní bazén spojený s venkovním bazénem s výhledem na Livigno, bar u bazénu, panoramatická sauna, bio sauna, turecká lázeň, římská sauna, 3 relaxační zóny (oheň, vzduch a voda) - do wellness vstup pouze pro dospělé, pro děti je dětská část s bazénem se skluzavkou

Stravování

polopenze:

  • snídaně - bufetové
  • večeře - bufetové
Vzdálenost od centra

1.5 km Livigno

Vzdálenost od sjezdovky
  • 50 m sjezdové tratě část Mottolino
  • 1.5 km sjezdové tratě část Carosello
Vzdálenost od skibusu

50 m od hotelu

Rychlý přehled

Hotel s panoramatickým výhledem na Livigno a novým wellness o rozloze 3000 m 2

Stručná poloha

50 m sjezdové tratě část Mottolino

Program autobusového zájezdu

Odjezd z ČR do střediska Livigno je ve večerních hodinách, příjezd do Livigna ráno, převlečení se v hotelu. Celodenní lyžování, po lyžování ubytování.
Pobyt v hotelu. Poslední den odjezd po lyžování, příjezd do ČR v ranních hodinách.

Přesné časy a další informace budou uvedeny v pokynech, které obdržíte 4 dny před odjezdem.

Informace k autobusové dopravě

Autobusová doprava je zajišťována komfortními busy zn. Mercedes, Setra, Scania a Man.
Všechny autobusy jsou vybaveny toaletou, kávovarem, klimatizací, televizory, ozonovým generátorem na čištění vzduchu. Při cestě v obou směrech je připravena voda ZDARMA. U řidičů bude během přestávek možnost zakoupení studených i teplých nápojů v CZK.

SEZNAM NÁSTUPNÍCH MÍST:

  • BEZ PŘÍPLATKU - Praha, Beroun, Rozvadov
  • 190 Kč - Plzeň, Rokycany, Karlova Vary, Sokolov
  • 390 Kč - Příbram, Písek, Benešov, Tábor, Veselí nad Lužnicí, Soběslav, České Budějovice, Mělník, Rakovník, Kladno, Cheb
  • 490 Kč - Brno, Poděbrady, Jihlava, Velké Meziříčí, Velká Bítěš, Litoměřice, Ústí nad Labem, Teplice, Most, Chomutov, Česká Lípa, Jindřichův Hradec, Mladá Boleslav, Kolín
  • 590 Kč - Děčín
  • Cena je za osobu za nástup i výstup

Další nástupní místa jsou možná na vyžádání při minimálním počtu 15 osob

CK si vyhrazuje právo na změnu trasy. V případě nedostatečného naplnění svozového vozidla na území ČR, bude klientům nabídnuta jiná forma dopravy (bus, vlak nebo alternativní forma na základě domluvy s ck) a to na náklady CK.

V některých případech je možná překládka klientů do jiného dopravního prostředku během cesty. V případě, že tak bude učiněno, bude tato informace uvedena v pokynech k zájezdu.

Skipas

SKIPAS V CENĚ

Skipas - ceník

SKIPAS LIVIGNO platí: ve středisku Livigno - skiareál Mottolino a Carosello

  • u pobytu na 3 noci v ceně 4denní skipas
  • u pobytu na 4 noci v ceně 5denní skipas

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Alpen Resort Village Bivio ****
Vzdálenost od sjezdovky: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 522 179
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Lombardie

5/ 5 2 recenzí

Marcela červenec 2019 CK p****. Od 21.7-28.7.2019 jsme byli s manželem u Vás ubytováni ,vše bylo super jak personál tak kuchyně vynikající.Obsluha se nám velice v... celá recenze

viki152 červenec 2016 Livigno Alpen Village. Pohodový hotel s úžasnou kuchyní... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací