Hotel Alpendomizil Neuhaus

  Rakousko, Tyrolsko, Mayrhofen

Alpendomizil Neuhaus

    Rakousko, Rakouské ledovce, Tyrolsko, Zillertal, Hintertux (ledovec) - Zillertal 3000, Mayrhofen
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Alpendomizil Neuhaus se nachází je obklopen panoramatickými horami v klidné oblasti Mayrhofenu.Centrum 30 m, přístavba 30 m, veřejný krytý bazén 400 m, obchody 100 m, nádraží Jenbach 35 km, letiště Innsbruck 70 km, ledovec Hintertux 17 km, nadmořská výška 630 m, lanovka Penken 300 m, běžky 100 m, skibus 50 m.

Ubytování

Typ A: 2 lůžkový pokoj-25 m?
Typ B: 2-3 lůžkový pokoj,balkon-28 m?
Typ C: 2-4 lůžkový pokoj Suite,balkon-40 m?

Vana nebo sprcha/WC, fén, župan k zapůjčení,rádio, telefon, kabel-TV, WI FI, trezor.

Vybavení

recepce, lobby, zimní zahrada, restaurace, bar, WI FI, lyžárna, 5 výtahů, parkoviště, garáž za poplatek 7 EUR/den, místnost na snídaně, jídelna, á la Carte restaurace, café, terasa, vinný sklípek, pivní zahrada, romantická zahrada s nasvícenými pěšinkami a kaplí, čtecí koutek, kino, filmový bar, botník, obývací prostor, Tyrolská taverna

Aktivity

wellness: 1500 m2,venkovní a vnitřní bazén s vířivkou za polatek 10,- EUR/den, finská sauna, sauna, Kneippova lázeň, whirlpool - bez poplatku,za příplatek: solárium, centrum krásy, masáže, lázně.

Fitness, stolní tenis.

Slevy

osoby na 3. a 4. lůžku do 5 let -70%, 5-10 let -50%, 10 - 16 let -30%,od 16 let -20%

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Alpendomizil Neuhaus ****
Vzdálenost od sjezdovky: 850 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 578 657
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací