Alpenland Sporthotel Maria Alm

  Rakousko, Salcbursko, Maria Alm

Alpenland Sporthotel Maria Alm

    Rakousko, Hochkönig / Maria Alm, Salcbursko, Ski amadé, Maria Alm
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Další služby

Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Bezbariérový přístup: ano, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 10:00.

Pro dítě

Dětská postýlka.

Poloha hotelu

Centrum: Maria Alm 5 m,
Veřejný krytý plavecký bazén: Zell am See 20 km,
Obchod s potravinami: 50 m,
Možnosti nákupu: 5 m,
Nádraží: Saalfelden 6 km,
Letiště: Salzburg 70 km,
Ledovec: Kitzsteinhorn Kaprun 30 km,
Nadmořská výška: 800 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Dorfjet -lyžařská oblast "Natrun" Maria Alm 100 m,
Běžecká stopa: 300 m,
Skibus (nejbližší zastávka): 100 m,
Vlastní hotelový autobus: ne.

Stravování

Polopenze, Uvítací drink, Snídaňový bufet, Odpolední svačinka: sladká nebo kyselá, od 16:00 do 17:00, Večeře (4 chody): Výběr hlavního chodu, Salátový bufet, Vegetariánské menu: na vyžádání, Vánoční večeře (24.12.).

Ubytování

Bydlet, kde se cítíte dobře. Ve stylových pokojích najdete dostatek prostoru. Resort Maria Alm se nachází v prestižní centrální poloze v rekreační oblasti Hochkönig. Bez ohledu na to, jak chcete strávit dovolenou, v Maria Alm jsou otevřeny mnohé možnosti.

Všeobecné vybavení

Recepce, Hotelová hala/ Lobby, WiFi: zdarma, Úschova lyží se sušákem lyžařské obuvi, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, Snídaňová jídelna, Restaurant.

Vybavení pokojů

Sprcha/WC, Možnost bezplatného zapůjčení županu a obuvi k bazénu, Balkon/Terasa, Telefon, Kabelová TV, WiFi: zdarma, Internetové připojení: zdarma, Trezor: zdarma, Nekuřácký hotel. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Zábava v ceně

Výhody karty Hochkönig-Card v zimě: Volný vstup na noční lyžování v Maria Alm, mnoho slev na různé atrakce v lyžařské oblasti (např. Sáňkařské dráhy, Jízda na saních tažených koňmi aj.), Slevy na různé služby (lyžařské školy, půjčovny vybavení, tenisové haly, atd.).

Poplatky na místě

Pobytová taxa: Euro 1,50 /osoba/noc (od 15 let).

Zdarma fitness/welness

Wellness: 100 m2,
Pro děti od 6 let.
Sauna, Biosauna: Bio-bylinková sauna, Relaxační místnost, Čajový a ovocný bar, minerální voda, Otevírací doba: denně od 15:00 do 20:00.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 753 415
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací