Alpenland Sporthotel

  Rakousko, Salcbursko, Sankt Johann im Pongau

Alpenland Sporthotel St. Johann

    Rakousko, Salcbursko, Salzburger Sportwelt Amadé, Flachau / Wagrain / Alpendorf, Sankt Johann im Pongau
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel

Alpenland Sporthotel se nachází v centru alpské obce Sankt Johann im Pongau a nabízí rekreační zázemí s celoročním provozem. K dispozic je například wellness centrum s vířivku, klasickou i parní saunou, soláriem a moderním fitcentrem.Hotel poskytuje ubytování v tradičně zařízených pokojích a apartmá s minibarem, kabelovou TV s plochou obrazovkou a koupelnou s župany a fénem. Většinou mají i balkon. V celém objektu je zdarma dostupné Wi-Fi.Alpenland Sporthotel má také restaurace v alpském stylu, kde se připravují vynikající speciality rakouské a mezinárodní kuchyně. Za příplatek lze využívat tenisový kurt.  Hotel disponuje pokoji pro alergiky.

Umístění a vzdálenost

Obchod s potravinami: 50 m, možnosti nákupu: 50 m, nádraží: 200 m, zastávka autobusu: 300 m, letiště: 60 km, ledovec: 80 km, veřejný bazén / koupaliště: 1 km, skiareál / horská dráha: 3 km.

Obecná zařízení

Recepce, zavazadlová služba, úschovna zavazadel, oblast příjmu, hotelová hala, společenská místnost, čítárna, zimní zahrada, bezdrátová síť: zdarma, místnost na obuv, lyžárna, místnost pro jízdní kola, výtah, garáž: zdarma, snídaňová jídelna, Jjdelní sál, restaurace, bar, kavárna, obchod s nápoji a občerstvením, terasa, nekuřácká budova, zahrádka pro hosty, zahrada, zekreační loučka, slunečníky: zdarma, lehátka: zdarma, místnost pro semináře, konferenční místnost

Vybavení pokojů

K dispozici dětská postýlka, koupelna / WC, sprchový kout / WC, vysoušeč vlasů, zapůjčení županů: zdarma, zapůjčení koupací obuvi: zdarma, balkon/terasa, topení, Sedací souprava, Minibar: za poplatek, platí se na místě, Rádio, Telefon, Kabelová televize, Wi-Fi: zdarma, trezor: zdarma, nekuřácké prostory.

Typy pokojů a apartmánů

2 lůžka sprcha/WC/balkón, ~ 20-22 m2, 3-4 lůžka, vana / sprcha / WC / balkon, ~ 28-30 m2 

Fitness a wellness

Areál wellness: Kapacita ~ 600 m2, Pro děti od 0 Věkové kategorie Pouze v doprovodu dospělé osoby. Krytý bazén:Pro děti od 0 Věkové kategorie Pouze v doprovodu dospělé osoby., Krytý bazén, ~ 140 m2, Parní lázeň, Sauna, Odpočívárna 

Fitness a Wellness služby na místě

Solárium, masáže

Stravování

Polopenze, snídaňový bufet, vegetariánské menu, večeře 4 chody, tematické večery.

Aktivity

Prostory pro fitness, tenisové kurty, stolní tenis

Činnosti splatné na místě

Stolní fotbal, kulečník, půjčovna kol, šipky.

Děti

Dětská postýlka, dětské hřiště, dětské menu, vysoká dětská židlička, chůva na hlídání.

Domácí mazlíčci

Domácí zvířata jsou povolena, za poplatek, platí se na místě, bez krmení

Smíšený

Kreditní karty: bankomat / karta EC, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Pokoje vhodné pro alergiky, Bezbariérový přístup: Ne, Příjezd od: 15:00, Uvolnění pokoje do: 12:00

Zahrnuty v bytech

Spotřeba el. energie, vody, ručníky, ložní prádlo, závěrečný úklid na konci pobytu, wi-fi, použití garáže, topení, pokojový trezor, župan a koupací obuv, fitness, wellness, polopenze, pojištění CK.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 542 169
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací