Hotel AluaSun Miami Ibiza Apartamentos

  Španělsko, Ibiza, Es Canar

Alua Miami Ibiza

    Španělsko, Baleárské ostrovy, Ibiza, Es Canar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Důležitá poznámka: Daň za udržitelný cestovní ruch: Na Baleárských ostrovech od 1. 7. 2016 se účtuje „daň za udržitelný cestovní ruch“, která závisí na typu a kategorii ubytování a délce pobytu a platí se přímo v turistickém ubytování. Od 1. ledna 2018 to bude mezi 1 € a 4 €, na osobu a den, plus 10% DPH, v hlavní sezóně (01.05. - 31.10.) Snížení v mimosezóně (01.11.-30.04.) částka činí 0,25 EUR a 1 EUR. Hosté pobývající déle než osm po sobě jdoucích nocí musí zaplatit pouze 50% daně od 9. dne. Děti do 16 let jsou osvobozeny od placení daní.

QUIET AREA ... PŘÍMÝ PŘÍSTUP ...

Poloha: Přímo u písečné pláže. Do centra v docházkové vzdálenosti. Do Santa Eulalia se dostanete autobusem. Doba přenosu: přibližně 90 až 100 minut.

Vybavení: Hotel byl částečně zrekonstruován na jaře 2018, bytový dům v roce 2019. 360 pokojů, 6 pater. Nabízí recepci, výtah a Wi-Fi v celém hotelu, restauraci s terasou, show cooking a bar, venkovní prostor s bazénem, sluneční terasou, terasou s balijskými postelemi (pouze pro dospělé) a barem u bazénu. Plážová lehátka a slunečníky jsou součástí bazénu.

Ubytování: Všechny pokoje byly renovovány na jaře 2018. Dvoulůžkové pokoje (A2-3A) mají mini lednici, příslušenství pro přípravu čaje a kávy, klimatizaci, trezor, satelitní TV, WLAN (v ceně), telefon, koupelnu s vanou nebo sprchou, WC, vysoušeč vlasů a balkon. Alternativně s výhledem na moře (A2-3B) nebo jako jednolůžkový pokoj (A1F) se sprchou nebo vanou, balkonem, k dispozici je možnost rezervace. Spar pokoj (A2S), 32 m2, s manželskou postelí (1,35 m) as výhledem na moře, jinak A2A. Pokoje typu Superior (A2-3E) mají mini lednici, TV s plochou obrazovkou, Playstation (na vyžádání), nabídku polštářů, župany, pantofle a výhled na moře. Rodinné pokoje (A2C) mají rozkládací pohovku pro 2 osoby, jinak A2A. Volitelně také s výhledem na moře (A2D). Apartmány (B2-3A), renovované v roce 2019, se nacházejí v samostatné budově a nabízejí 1 ložnice. Obývací pokoj a malá kuchyňka s lednicí, jinak jako A2A. Volitelně také s výhledem na moře (B2-3B).

Jídlo a pití: Snídaně, polopenze (ubytování typu A / B), polopenze plus (ubytování typu C / D) nebo all inclusive. Bufet. Večer dvakrát týdně téma formou bufetu. Při rezervaci HP Plus , nápoje (ve sklenici), jako je pivo, nealkoholické nápoje, voda a domácí víno s jídlem v ceně.

All Inclusive: Všechna jídla formou bufetu. Domácí víno, pivo, voda a nealkoholické nápoje a další místní nápoje k obědu a večeři a v baru 10.30-23.30, studené občerstvení a zmrzlina v restauraci mezi jídly. Odpolední káva, čaj a pečivo 17.00-18.00 hodin.

Zábava: Denní animace. Sportovní animace, večerní zábava.

Sport / Aktivity: V ceně: stolní tenis (pronájem raket na vklad) a vodní aerobik. Za poplatek: kulečník.

Rodiny: Integrovaný dětský bazén, mini klub (4-12 let), bazén s tobogány a pirátskou lodí a dětské hřiště.

Info: Národní kategorie: Hotel 4 Hvězdičky, Apartmány: 3 klíče.

Poznámka: Venkovní aktivity a zařízení jsou k dispozici za příznivého počasí.

Výhodná sleva :15% sleva na ranní ptáky, noci zdarma, např. 7 = 6 a další cenové výhody v určitých termínech viz cenová část.

Informace o cenách: Následující informace platí pro letní sezónu 2019:
Odkaz na rezervaci: Otevřeno od 26.04. do 26.10.2019. Minimální délka pobytu: 5 nocí.
Rezervační poznámky: Polopenze plus možnost doobjednat s ubytováním typu 19328C / D. Typy pokojů jsou uvedeny výše.
Poznámka: Minimální obsazenost v rodinných pokojích A2C a A2D: 2 dospělí a 2 děti.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

AluaSun Miami Ibiza Apartamentos **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Wichtiger Hinweis: Steuer für Nachhaltigen Tourismus: Auf den Balearen wird seit dem 01.07.2016 eine "Steuer für Nachhaltigen Tourismus" erhoben, die sich nach Art und Kategorie der Unterkunft sowie der Dauer des Aufenthaltes richtet und direkt im Beherbergungsbetrieb zu zahlen ist. Ab dem 01. Januar 2018 liegt diese in der Hauptsaison (01.05. – 31.10.) zwischen € 1,- und € 4,- pro Person und Tag, zzgl. 10% MwSt. In der Nebensaison (01.11. – 30.04.) reduziert sich der Betrag auf € 0,25 und € 1,-. Gäste, deren Aufenthalt länger als acht aufeinanderfolgende Nächte dauert, müssen ab dem 9. Tag nur noch 50% der Steuer entrichten. Kinder unter 16 Jahren sind von der Zahlung der Steuern ausgenommen.




RUHIGE UMGEBUNG ... DIREKTER STRANDZUGANG ... SPLASH-POOL ...




Lage: Direkt am Sandstrand. Zum Zentrum nur wenige Gehminuten. Santa Eulalia ist mit dem Bus zu erreichen. Transferzeit: ca. 90 bis 100 Minuten.




Ausstattung: Das Hotel wurde im Frühjahr 2018 teilrenoviert, das Appartmentgebäude in 2019. 360 Zimmer, 6 Etagen. Es bietet Rezeption, Lifts und WLAN im ganzen Hotel inklusive, Restaurant mit Terrasse und Show-Cooking sowie Bar. Außenbereich mit Pool, Sonnenterrasse, Terrasse mit Balinesichen Betten (nur für Erw.) und Poolbar. Liegen und Schirme sind am Pool inklusive.




Unterbringung: Alle Zimmer wurden im Frühjahr 2018 renoviert. Doppelzimmer (A2-3A) verfügen über Minikühlschrank, Tee-/Kaffeezubereiter, Klimaanlage, Safe, SAT-TV, WLAN (inklusive), Telefon, Bad mit Badewanne oder Dusche, WC, Föhn und Balkon. Wahlweise auch mit Meerblick (A2-3B) oder als Einzelzimmer (A1F) mit Dusche oder Badewanne, Balkon, buchbar. Sparzimmer (A2S), 32 qm, mit einem Doppelbett (1,35 m) und mit Meerblick, sonst wie A2A. Superior-Zimmer (A2-3E) verfügen über Minikühlschrank, Flatscreen-TV, Playstation (auf Anfrage), Kopfkissenmenü, Bademäntel, Slipper und Meerblick. Familienzimmer (A2C) verfügen über ein Sofabett für 2 Pers., sonst wie A2A. Wahlweise auch mit Meerblick (A2D) buchbar. Appartements (B2-3A), in 2019 renoviert, befinden sich in einem sep. Gebäude und bieten 1 sep. Schlafzimmer, einen komb. Wohn-/Schlafraum und eine kleine Küche mit Kühlschrank, sonst wie A2A. Wahlweise auch mit Meerblick (B2-3B) buchbar.




Essen & Trinken: Frühstück, Halbpension (Unterbringungstyp A/B), Halbpension Plus (Unterbringungstyp C/D) oder All Inclusive. Buffet. Abends 2-mal pro Woche Themenbuffet. Bei Buchung der HP Plus sind die Getränke (im Glas) wie Bier, Softdrinks, Wasser und Hauswein zu den Mahlzeiten inklusive.




All Inclusive: Alle Mahlzeiten in Buffetform. Hauswein, Bier, Wasser und Softdrinks sowie weitere lokale Getränke zum Mittag- und Abendessen und an der Bar 10.30-23.30 Uhr, zwischen den Mahlzeiten kalte Snacks und Eis im Restaurant. Nachmittags Kaffee, Tee und Gebäck 17.00-18.00 Uhr.




Unterhaltung: Tagesanimation. Sportanimation, Abendunterhaltung.




Sport/Aktivitäten: Inklusive: Tischtennis (Schlägerverleih gegen Kaution) und Wassergymnastik. Gegen Gebühr: Billard.




Familien: Integrierter Kinderpool, Miniclub (4-12 Jahre), Splash-Pool mit Rutschen und Piratenschiff sowie einen Spielplatz.




Info: Landeskategorie: Hotel 4 Sterne, Appartements: 3 Schlüssel.




Buchungshinweis: Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.




Sparvorteil: Bis zu 15% Frühbucherrabatt, Gratisnächte, z.B. 7=6 sowie weitere Preisvorteile zu bestimmten Terminen siehe Preisteil.




Preisteilinformationen: Folgende Informationen sind gültig für die Sommersaison 2019:
Buchungshinweis: Geöffnet vom 26.04. bis 26.10.2019. Mindestaufenthalt: 5 Nächte.
Buchungshinweis: Halbpension Plus buchbar mit Unterbringungstyp 19328C/D. Zimmertypen wie oben.
Buchungshinweis: Minimumbelegung für Familienzimmer A2Cund A2D: 2 Erwachsene und 2 Kinder.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 338 214
dnes 8–19 h

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací