Hotel Rezidence Ambra

  Česko, Zlínský kraj, Luhačovice

4/5

AMBRA

    Česko, Bílé Karpaty, Vizovické vrchy, Zlínský kraj, Luhačovice
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

a) 1, 2 a 3 - lůžkové prostorné pokoje (2 a 3 - lůžkové s možností přistýlky), Spr.+WC, SAT/TV, Wi-Fi, telefon, minibar, fén, bezpečnostní schránka. 1-lůžkové a 3-lůžkové pokoje jsou na ověření. b) apartmány standard pro 2 osoby s možností 2-3 přistýlek, Spr.+WC, SAT/TV, Wi-Fi, telefon, minibar, fén, bezpečnostní schránka. Pokoje s balkonem (kromě 5. patra) jsou k dispozici bez příplatku, ale pouze jako nezávazné přání klienta.

STRAVA

polopenze - snídaně bufetové stoly, večeře - formou teplého bufetu (4 hlavní jídla, ovocné a zeleninové saláty, dezert) Bližší informace o bezlepkové stravě najdete (požadavek na bezlepkovou stravu je nutné uvést do objednávky).

DALŠÍ MOŽNOSTI - LÉTO

Okolí Luhačovic nabízí široké spektrum zajímavých míst pro poznání i zábavu. Můžete navštívit hrady, zámky, muzea, vinný sklípek v proslulých moravských vinařských oblastech nebo se projet lodí po Baťově kanálu. Zde je nabídka nejzajímavějších z nich: Buchlov - středověký hrad s pozoruhodnými sbírkami Buchlovice - zámek ve stylu italského baroka Kroměříž - památka UNESCO, arcibiskupský zámek a jedinečné zámecké zahrady Rožnov pod Radhoštěm - skanzen, hora Radhošť a okolí Uherský Brod - Muzeum Jana Amose Komenského Uherské Hradiště - četné památky, nástupní místo pro plavbu po Baťově kanálu Velehrad - nejvýznamnější poutní místo na Moravě Vizovice - barokní zámek, sklárna a věhlasná palírna firmy R. Jelínek Zlín - město s funkcionalistickou architekturou, věhlasné Obuvnické muzeum Zlín - Lešná - romantický zámek a zoologická zahrada s více než 200 druhy zvířat Krásné prostředí pro trávení aktivní dovolené naleznete u Luhačovické přehrady. Prostředí s okruhem 3,4 km pro in-line brusle, cykloturistiku a aquaparkem. Návštěvníci zde mohou využít nerezový plavecký bazén, dětský bazén a zážitkový bazén s vodními atrakcemi, toboganem a skluzavkou.

DALŠÍ SLUŽBY

Dětská postýlka: 100 Kč / noc (platba na místě) Hotel přijímá tyto platební karty (bez záruky): Visa, Maestro, Euro Card, Master Card, American Express, Diners Club Možnost zapůjčení za poplatek: 5x horské jízdní kolo pro dospělé značky Giant (jedno s nižším rámem vhodnější pro ženy, ostatní spíše pánská) 1x horské jízdní kolo junior 2x dětské kolo bez šlapek - odrážedlo 4x helma (2x S/M, 2x M/L) 2x terénní koloběžka 8x Nordic walking hole

DÍTĚ

Až 2 děti do 3,99 let bez nároku na lůžko s polopenzí ZDARMA.

KOUPÁNÍ

hotelový relaxační bazén (12,5 x 6 m) s whirlpoolem. Městská plovárna (cca 500 m): bazén 25 m dlouhý, dětské brouzdaliště s perličkou a vodním ježkem, whirlpool, relaxační bazén 18 x 8 m s proměnnou hloubkou. Koupaliště DUHA Pozlovice na břehu přehrady (cca 3,5 km) - plavecký bazén, bazén s atrakcemi (divoká řeka, houpací bazén, vodní hřiby, masážní lavice, šplhací síť, lezecká stěna), tobogán, skluzavka, dětský bazén, ohřev vody tepelným čerpadlem, dětské hřiště. Luhačovická přehrada (3,5 km) - koupání či rybolov. Kolem přehrady je dráha pro cyklisty nebo na in-line.

PARKOVÁNÍ

na parkovišti zdarma garáž za poplatek 50 Kč/den (k dispozici 9 míst - nutná rezervace garáže dopředu)

POBYT SE ZVÍŘETEM

200,- Kč/noc/ malá plemena, 350,- Kč/noc/ velká plemena

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 15.00 hod a večeří od 17:30 do 20:00 hod. v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10:00 hod v den odjezdu.

PROGRAMOVÝ POBYT č.1

3 DENNÍ ODPOČINEK NA AMBŘE (3 dny / 2 noci, nástup libovolný)
- 2x ubytování s polopenzí - uvítací přípitek - 1x slatinný obklad - 1x částečná masáž éterickým olejem - neomezený vstup do hotelového bazénu a whirlpoolu (po otevírací dobu Centra Vitality) - zapůjčení županu - parkování na parkovišti - Wi-Fi BONUS pro osoby 55+: 1x oxygenoterapie Dětská cena zahrnuje: ubytování s polopenzí a vstup do bazénu a whirlpoolu.

PROGRAMOVÝ POBYT č.2

4 DNY POHODOVÉ RELAXACE NA AMBŘE (4 dny / 3 noci, nástup libovolný)
- 3x ubytování s polopenzí - uvítací přípitek - neomezený vstup do hotelového bazénu a whirlpoolu (po otevírací dobu Centra Vitality) - zapůjčení županu - parkování na parkovišti - Wi-Fi - dárek na rozloučenou - 1x káva nebo čaj - PRO NI: 1x medovoskový zábal, 1x medová detoxikační masáž 20 min, 1x oxygenoterapie - PRO NĚJ: 1x slatinný obklad, 1x masáž dle vlastního výběru 20 min, 1x oxygenoterapie Dětská cena zahrnuje: ubytování s polopenzí a vstup do bazénu a whirlpoolu.

PROGRAMOVÝ POBYT č.3

SPECIÁLNĚ PRO ŽENY (4 dny / 3 noci, nástup libovolný)
- 3x ubytování s polopenzí - uvítací přípitek - neomezený vstup do hotelového bazénu a whirlpoolu (po otevírací dobu Centra Vitality) - zapůjčení županu - parkování na parkovišti - Wi-Fi - dárek na rozloučenou - 1x celotělový peeling - 1x perličková koupel s přísadou - 1x celotělový zábal - 1x ruční lymfatická masáž obličeje - 1x vitamínová maska Dětská cena zahrnuje: ubytování s polopenzí a vstup do bazénu a whirlpoolu.

PROGRAMOVÝ POBYT č.4

8 DENNÍ WELLNESS POBYT NA AMBŘE (8 dní / 7 nocí, nástup libovolný)
- 7x ubytování s polopenzí - uvítací přípitek - neomezený vstup do hotelového bazénu a whirlpoolu (po otevírací dobu Centra Vitality) - zapůjčení županu - parkování na parkovišti - Wi-Fi - dárek na rozloučenou - 1x slatinný obklad - 1x masáž částečná s éterickým olejem (20 min) - 1x masáž dolních končetin - 1x zábal nohou - 1x masáž horních končetin - 1x zábal rukou - 1x relaxační bylinná koupel - 1x celotělový regenerační zábal BONUS: 1x hod bowlingu zdarma (na pokoj) BONUS pro osoby 55+: 2x oxygenoterapie Dětská cena zahrnuje: ubytování s polopenzí a vstup do bazénu a whirlpoolu.

CELKOVÁ KAPACITA

114 lůžek a 44 přistýlek

REKREAČNÍ POPLATEK

15,- Kč / noc

AKČNÍ NABÍDKA

ZDARMA VSTUP DO BAZÉNU HOTEL VHODNÝ PRO RODINY S DĚTMI

PROČ K NÁM ?

Proč Hotel Ambra Luhačovice: - největší dětské hřiště v Luhačovicích - vybavení pro bezproblémový pobyt s dětmi (vaničky, nočníky, chůvičky, dětské židličky, aj.) - hotelová restaurace prošla začátkem roku 2019 rekontrukcí

VYBAVENÍ

recepce (24 hodin denně), klimatizovaná restaurace, lobby bar, letní terasa, vinný sklípek, Wi-Fi připojení, výtah, 50 parkovacích míst přímo u hotelu, garážové stání, velké venkovní hřiště pro děti i dospělé, venkovní fitness, cyklopoint (úschova kol zdarma, možnost zapůjčení za poplatek), stolní tenis, bowling, ruské kuželky, možnost zapůjčení nordic walking holí za poplatek. Vybavení pro pobyty s dětmi: dětský koutek na hotelu, dětský koutek na bowlingu, venkovní dětské hřiště, vaničky, nočníky, postýlky, chůvičky, dětské židličky, dětské příbory, stolní hry, koloběžky, dětská odrážedla.  Centrum Vitality: hotelový relaxační bazén (12,5 x 6 x 1,3 m) s whirlpoolem, wellness procedury - zábaly, koupele, masáže, kosmetika, oxygenoterapie, inhlace, magnetoterapie, infrasauna.

POLOHA

Hotel Ambra****se nachází v klidném prostředí u lesa asi 500 m od centra lázeňského městečka. Jeho hlavními prioritami jsou osobní přístup k hostům a kvalita poskytovaných služeb. Je to moderní zařízení s maximem pohody a komfortu, které patří mezi špičku ubytovacích kapacit v Luhačovicích a okolí. Pod jednou střechou Vás čeká pohodlí a odpočinek v nadstandardně prostorných pokojích, výborná kuchyně a relaxace v Centru Vitality. Díky přízni a důvěře svých klientů získal hotel v soutěži Czech Hotel Awards o Hotel roku 2016 v kategorii čtyřhvězdičkových hotelů 1. místo ve Zlínském kraji a obhájil tak prvenství z roku 2014, 2013 a 2012. V těsné blízkosti hotelu se nachází naučná ministezka 'Okolo Ambry'. V rámci tří panelů této stezky se dozvíte zajímavé informace o hotelu a jeho okolí, turistická mapa Vám pomůže nasměrovat další kroky a navíc si můžete zahrát unikátní hru 'O poklad královny Ambry', jejíž hlavní cenou je víkendový wellness pobyt v našem hotelu. Naučnou stezkou Vás provedou propagační materiály informující jak o samotném projektu, tak i o volnočasových možnostech v okolí.

PŘÍJEZD AUTEM

Autem do Luhačovic, v centru na kruhovém objezdu s fontánou na Náměstí 28. října se dáte do kopce směrem k městské plovárně a budete pokračovat po Ulici Solné až k hotelu.

PŘÍJEZD AUTOBUSEM

Autobusem do Luhačovic, autobusové nádraží je vzdálené cca 1,5 km od hotelu. Pokud přijedete spojem, který zastavuje 'U Pošty', je vzdálenost k hotelu pouze 800 m. Dále pěšky nebo možnost zajistit odvoz hotelovým autem (za poplatek, nutné dopředu předem objednat) nebo možné využít taxi službu.

PŘÍJEZD VLAKEM

Vlakem do Luhačovic, vlakové nádraží je vzdálené cca 1,5 km od hotelu. Dále pěšky nebo možnost zajistit odvoz hotelovým autem (za poplatek, nutné dopředu předem objednat) nebo možné využít taxi službu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 160 202
dnes 8–19 h

Hodnocení

8. nejlepší hotel v destinaci Zlínský kraj

4/ 5 8 recenzí

Milan PETR duben 2022 Milan PETR. Poprvé na prodlouženém víkendu v Luhačovicích.. :) A vůbec na prvním wellness zážitku. Chtěl bych moc poděkovat za naprosto kvalit... celá recenze

Dana červenec 2021 Absolutní spolojenost. Byli jsme spokojeni. Nemáme co vytknout. Jídlo skvělé, u snídaně i večeře bylo z čeho vybírat. Personál velmi příjemný ! Pokoj čis... celá recenze

JarkaK červenec 2019 Wellness hotel Ambra Luhacovice. Hezke místo, mily personal, výborne jídlo, prima služby i zázemí. Horší vybavení pokoje a úklid na pokojích. na úrovni průměrneho ... celá recenze