Hotel Angora Side

  Turecko, Side

HOTEL ANGORA SIDE

    Turecko, Side, Turecká riviéra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází v oblíbeném prázdninovém letovisku Side. Je tvořen dvěma oddělenými třípatrovými budovami a disponuje celkovou pakacitou 67 pokojů. Leží uprostřed krásné hotelové zahrady, v blízkosti oblíbeného antického městečka Side. Nachází se 65 km od mezinárodního letiště v Antalyi, 6 km od města Manavgat a cca 1 km od centra Side.

Vybavení Hotelu

Vstupní hala s recepcí, možnost pronájmu trezoru na recepci (za poplatek), Wi-Fi připojení k dispozici za poplatek, hlavní restaurace, bar u bazénu, venkovní bazén s oddělenou dětskou částí (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, stolní tenis, večerní programy (1 x týdně). Za poplatek, turecké lázně, masáže, billiard, lékař, prádelna.

Vybavení pokoje

Standardní pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny individuální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, TV, telefonem, fénem a balkonem nebo terasou. Rodinné pokoje s možností dvou přistýlek jsou k dispozici za příplatek.

Pláž & plážový servis

Hotelová písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází 1 km od hotelu. Klientům je zdarma k dispozici hotelový shuttle bus (2 x v ranních hodinách, 2 x v odpoledních hodinách). Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. Ve vzdálenosti cca 500 m od hotelu se nachází veřejná písečná pláž, kde je plážový servis k dispozici za poplatek.

Stravování

ALL INCLUSIVE

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 180 819
dnes 8–19 h

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací