Antonis G Hotel Apartments

  Kypr, Larnaca

Antonis G Hotel Apartments

    Kypr, Jižní Kypr, Larnaca
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Apartmánový hotel má 28 pokojů. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V objektu je hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté připojit k internetu. Nachází se zde restaurace a bar. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hotel nabízí autopůjčovnu a prádelnu. V konferenčním sálu lze pořádat konference, přednášky a jednání.

Ubytování

V pokojích je kuchyň. Pokoje mají ledničku a varnou konvici/kávovar.

Sport/aktivity

Hosté mohou ve volném čase využít bazén a venkovní bazén. Hostům jsou k dispozici slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například fitness studio, stolní tenis a kulečník. Je tady také diskotéka.

Popis hotelu

Obecný popis:

Antonis G Hotel Apartments leží 4 km od písčité pláži. Nejbližší město je Larnaca (11 km). Další města: Ayia Napa (35 km), Nicosia (50 km). Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici výtah, recepce a vstupní hala. Hotel se nachází ve městě Oroklini, nabízí 28 a v roce 2016 prošel renovací. Personál tohoto 3 podlažního hotelu mluví anglicky. Prázdninovou mobilitu vám usnadní možnost pronájmu automobilů. Hotel nabízí bazén . Přímo u hotelového bazénu je bar, kde se mohou hosté odreagovat u sklenky drinku. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici za poplatek na pláži a zdarma u bazénu. Z hotelu se snadno dostanete ke supermarketům a k barům a restauracím. Vzdálenosti z hotelu: disko (11 km), turistické informace (6 km), Salt lake (10 km) a Tekke Hala Sultan (10 km). O vaši zábavu se postará hotelová společenská místnost s televizí. Vozidla lze zaparkovat na parkovišti.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí nabízíme tyto služby: trezor, žehlení, směnárnu, služku a služby prádelny. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Recepční hodiny: 24hodinová služba.

Stravování:

V hotelu nabízí restauraci.

Sport a volný čas:

Hotel nabízí řadu různých biliár či stolní tenis. Hotel nabízí hostům v závislosti na počasí a sezóně večerní show.

Další informace:

Přijímáme tyto platební metody: Visa. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 075 922
dnes zavřeno

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací