3HB Clube Humbria Hotel

  Portugalsko, Algarve, Olhos de Água

3HB Clube Humbria

  Portugalsko, Algarve
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha
Hotel 3HB Clube Humbria byl zrekonstruován v roce 2015. Nachází se na malém kopci v rodinném letovisku Olhos d'Agua. V okolí je několik kaváren a supermarket. Autobusová zastávka je cca 350 m od hotelu. Malé centrum letoviska se nachází cca 700 m. Letiště Faro je vzdáleno cca 35 km.
Pláž
Praia dos Olhos d'Agua - cca 850 m od hotelu, zátoková písečná pláž. Lehátka a slunečníky na pláži - za poplatek (v závislosti na sezóně, cca 14-16 EUR/set).
Vybavení
Recepce, lobby, výtahy, restaurace, 2 bary, zahrada, sluneční terasy s lehátky a slunečníky, bazén a brouzdaliště (v bazénech sladká voda), aquapark (brouzdaliště s atrakcemi pro děti, skluzavky pro starší děti), miniklub (4-12 let, červenec - srpen), dětské hřiště, hlídání dětí (za poplatek), obchod, prádelna (za poplatek), parkoviště (omezený počet míst) a garáž (za poplatek). Hotel poskytuje plážové osušky (záloha). Hotel neakceptuje domácí zvířata (kromě vodicích psů).
Strava
All Inclusive: snídaně (7:30 - 10:00), kontinentální snídaně (10:00 - 12:00), obědy (12:30 - 14:30) a večeře (18:30 - 21:30) formou bufetu; místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10:00 - 23:00), občerstvení mezi jídly od 10:00 do 18:00 (např. zmrzlina, ovoce, jogurty, sladkosti, hamburgery, párky v rohlíku, sendviče). Hotel si vyhrazuje právo změny čaasu podávání jídel a nápojů.
Sport a zábava
Hotel 3HB Clube Humbria organizuje denní a večerní animační program pro děti i dospělé. Zdarma: posilovna, multisportovní hřiště, videohry.
Internet
V celém hotelu Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.
Místní kategorie
****
Webové stránky
www.clubehumbria.pt
Náš názor
Velmi udržovaný hotel 3HB Clube Humbria zaměřený hlavně na rodiny - pro nejmenší děti 2 brouzdaliště (včetně jednoho s vodními atrakcemi), pro starší děti skluzavky, pro všechny velký bazén. Nepochybnou výhodou hotelu jsou pohodlné a dobře vybavené apartmány s oddělenou ložnicí a kuchyňským koutem. Navíc velká a udržovaná zahrada a příjemné budovy (2patrové budovy). Jako bonus malé letovisko a nádherná pláž s útesy a skalními formacemi.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Program

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště CK 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.
Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání a opalování, účast na fakultativních výletech atd.
Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště (přesné hodiny srazu uvede delegát CK na místě). Návrat do Polska.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

3HB Clube Humbria Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 550 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 705 145
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-3hb-clube-humbria-algarve-portugalsko-z2705145/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací