Palm Bay Hotel

  Řecko, Rhodos, Pefki

5/5

Aparthotel PALM BAY

    Řecko, Rhodos, Pefki, Rhodos východ
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu
Aparthotel PALM BAY

Aparthotel Palm Bay *** s rodinnou atmosférou se skládá z několika budov, které jsou oddělené pobřežní komunikací. Leží ve vesnici Pefkos na ostrově Rhodos, téměř hned u krásné pláže. Do centra letoviska Pefkos se snadno dostanete procházkou za cca 8 minut chůze. Zde najdete obchůdky i restaurace. Přímo v areálu aparthotelu Palm Bay *** se nachází bazén, prostorná restaurace s výhledem na moře i dobře zásobovaný minimarket. Doporučujeme rodinám s dětmi a především všem, co hledají poklidné místo pro svou odpočinkovou dovolenou u moře.

Studio pro 2 - 4 osoby (ST2+2):

standardně vybaveno. Skládá se z jedné místnosti, dvou pevných lůžek nebo dvoulůžka s možností až dvou přistýlek. Jeho součástí je telefon, wi-fi připojení, klimatizace (za poplatek cca 10 EUR/den), kuchyňský kout (mini lednice, vařič, rychlovarná konvice, nádobí pro jednoduché stolování), vlastní sociální zařízení (WC, sprcha, fén), posezení na balkoně nebo terase. Některá studia mají orientaci na moře.

Apartmán pro 2 - 4 osoby (AP2+2 fam):

standardně vybaven. Skládá se ze dvou oddělených ložnic (dvě pevná lůžka nebo dvoulůžko a dvě přistýlky). Jeho součástí je telefon, wi-fi připojení, klimatizace (za poplatek cca 10 EUR/den) kuchyňský kout (mini lednice, vařič, rychlovarná konvice, nádobí pro jednoduché stolování), vlastní sociální zařízení (WC, sprcha, fén), posezení na balkoně nebo terase.

Apartmán pro 2 - 4 osoby (AP2+2):

standardně vybaven. Skládá se ze dvou ložnic oddělených zatahovacími dvěřmi (dvě pevná lůžka nebo dvoulůžko a dvě přistýlky). Jeho součástí je telefon, wi-fi připojení, klimatizace (za poplatek cca 10 EUR/den) kuchyňský kout (mini lednice, vařič, rychlovarná konvice, nádobí pro jednoduché stolování), vlastní sociální zařízení (WC, sprcha, fén), posezení na balkoně nebo terase.

Vybavení:

recepce, restaurace, bar, bazén s oddělenou částí pro děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, wi-fi připojení na recepci zdarma.

Stravování:

bez stravy. Možnost dokoupení snídaní, polopenze nebo plné penze.

Vzdálenosti:

pláž 50 m, centrum Pefkos 600 m, letistě 55 km.

Pláž:

písečná s pozvolným vstupem do moře, lehátka a slunečníky za poplatek.

Zábava a sport:

občasné zábavné večery, půjčovna aut a skútrů, fakultativní výlety po ostrově.

Destinace
Proč právě Pefkos?

Pefkos je klidné letovisko, které se nachází na jihovýchodním pobřeží ostrova Rhodos, nedaleko historického města Lindos. Z Pefkosu je do Lindosu velmi dobré autobusové spojení a doporučujeme toto město s akropolí na samém vrcholu rozhodně navštívit. Pefkos je obklopen nádhernou krajinou a navazuje na letovisko Lardos. Svou eleganci si uchovává i náměstí vesničky, kde kašnu, která byla zhotovena podle italského vzoru, obklopují stylové kavárny, restaurace, taverny, obchůdky i bary. Hlavní silnice vede mimo centrum Pefkosu, není zde nadměrná doprava. Pefkos je ideální pro strávení pohodové dovolené. Užijí si zde ti, kteří vyhledávají klid i ti, kteří potřebují noční život.

Vzdálenost z letiště: 60 km.

Pláž: kvůli hornatému rázu jsou pláže za centrem Pefkosu užší, písečné, místy oblázkovo-písečné s pozvolným vstupem do moře. 

Aktivity v okolí: vodní sporty na pláži, půjčovny skútrů, čtyřkolek a aut, spoustu restaurací s řeckou stravou, obchůdky, bary. Doporučujeme fakultativní výlety s našimi delegáty.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Palm Bay Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 268 699
dnes 8–19 h

Hodnocení

24. nejlepší hotel v destinaci Rhodos

5/ 5 2 recenzí

Libuše září 2022 Pěkné misto. Sice pěkné místo, ale ne ubytování ... celá recenze

Xxx srpen 2019 Hezká dovolená. Hezká dovolená... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-aparthotel-palm-bay-rhodos-recko-z2268699/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací