Gut Raunerhof Hotel

  Rakousko, Štýrsko, Pichl

4/5

Hotel Gut Raunerhof

    Rakousko, Dachstein / Schladming, Rakouské ledovce, Schladming, Ski amadé, Štýrsko, Hochwurzen, Pichl, Ramsau am Dachstein / Dachsteingletscher (ledovec), Reiteralm
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

hotel se nachází v nadmořské výšce 1.000 m, přímo naproti lanovce Reiteralm (50 m), dojezd na lyžích možný, doporučujeme sněhové řetězy. Centrum Schladmingu 8 km, Planai 10 km, ledovec Dachstein 14 km, Lyžařský areál: 80 m Reiteralm (nástupní stanice lanovky 800 m)

Ubytování

pokoje s koupelnou a WC, fénem, TV, trezorem, některé s balkonem; dětská postýlka možná na vyžádání nad rámec ubytování.

Dvoulůžkové pokoje „Standard“ (cca 20 m2), rodinné pokoje/Deluxe Grande  s 1-2 přistýlkami nebo gaučem a balkonem (cca 30 m2).

Stravování

Polopenze - snídaňový bufet, večeře 5chodové menu, salátový bufet.

Vánoční večeře (24. prosince) (5 chodů) Silvestrovská večeře (5 chodů)

Vybavení

recepce, hala, salonek, wifi zdarma v lobby, lyžárna, výtah, parkoviště zdarma, restaurace, jídelna, bar, terasa, vinný sklípek, dětský koutek, wellness (500 m2): malý ponorný bazének, finská sauna, bio sauna, infračervená kabina, parní kabina, solná lázeň, odpočívárna, masážní sprchy. Za poplatek solárium, masáže, jacuzzi.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Gut Raunerhof Hotel ****
Vzdálenost od sjezdovky: přímo u sjezdovky

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 669 490
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Štýrsko

4/ 5 1 recenzí

Zdena březen 2019 Hotel Gut Reinerhof. Hotel je velmi pěkný, personál velmi milý, jídla víc než dost :-)... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací