Happy Camp Terme Catez

  Slovinsko, Posavje, Čatež ob Savi

Hotel TERME

    Slovinsko, Posavje, Slovinské termály, Čatež ob Savi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Název zájezdu dle CK

Hotel TERME

Poloha

hotel se nachází v klidné části termálních lázní, a proto je vhodný zejména pro hosty, kteří si přejí strávit volný čas v klidu a pohodě, cca 2 km od města Čatež.

Vybavení a služby

restaurace, bar, prodejna suvenýrů, kongresový sál, parkoviště, WI-FI ZDARMA.

Ubytování

klimatizované 2lůžkové pokoje s možností přistýlky, se sprchou a WC, fénem, SAT TV, WI-FI, telefonem, sejfem, minibarem, balkonem. Typ 2(+2) B - dvoulůžková ložnice a denní místnost s rozkládacím gaučem.

Sport a zábava

venkovní a vnitřní bazén, Spa & Wellness centrum, Health & Beauty centrum, fitness, v blízkosti - dětské hřiště, tenisové kurty, volejbalové plážové hřiště, stolní tenis, šipky, kulečník, bowling, squash, tenis, badminton, cyklostezky, půjčovna kol a tenisových raket. Termální lázně - zimní riviéra: bazénový komplex s více než 2 300 m2 vodních atrakcí - bazény, whirlpooly, vodopády, masáže, relax zóna, divoká řeka, tobogány, saunový svět, masáže. Termální lázně - letní riviéra: více než 10.000 m2 termálních vodních ploch, vodní atrakce a bazény, s teplotou od 26 do 36 °C, tobogány, pirátský ostrov, divoká řeka, dětské bazény, whirlpool.

Stravování

snídaně a večeře formou bufetu, s možností dokoupení obědů.

Doplňující informace

Pobytová taxa - cca 2,5 EUR/os/den a přihlašovací poplatek - cca 1,5 EUR/os/pobyt se platí na místě.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 327 721
dnes 8–19 h

Slovinsko

Vyhledávaná oblast pro letní i zimní dovolenou. Země sice malá rozlohou, ale o to více rozmanitá, má co nabídnout každému návštěvníkovi. Překrásná příroda, průzračná jezera, majestátní hory, města s bohatou historií a milí hostitelé dávají příslib k nevšedním zážitkům.

Slovinsko - více informací