Hotel Dream Home Apartments

Maďarsko, Západní Maďarsko, Siófok

4/5

BUNGALOVY PIKNIK

  Maďarsko, Balaton, Siófok
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Siófok leží 104 km jihozápadně od Budapešti, na jižním břehu Balatonu a je považován za metropoli maďarského léta". Jednoduše vybavené bungalovy se nacházejí asi 2,5 km od Balatonu.

Koupání

venkovní bazén (12 x 10 m), jezero Balaton cca 2,5 km. Termální koupaliště Galerius 3 km.

Vybavení

venkovní bazén, stolní tenis, dětské hřiště, plážový volejbal, uzavřené parkoviště. Dále mohou hosté využívat wellness centrum v hotelu Piknik (8 km).

Speciální nabídka

1 dítě do 5,99 let v bungalovu ZDARMA (bez lůžka). Vstup do venkovního bazénu, stolní tenis, plážový volejbal, parkování ZDARMA. Vstup do wellness centra v hotelu Piknik/Siófok (8 km) ZDARMA.

Doprava

Vlastní. Vzdálenost z Brna 400 km, z Prahy 590 km.

Poznámky

Stravování: vlastní vaření. Možnost dokoupení cestovního pojištění. Minimální délka pobytu 5 nocí v období v období 28.6.-24.8.20, v ostatním období 3 noci. Možný pobyt se psy. V místě pobytu se hradí: pobytová taxa 1,4 €/den, povlečení 6 €/os (lze si vzít s sebou vlastní), vratná kauce 100 €.

"

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Dream Home Apartments
Vzdálenost od pláže: 800 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 542 380
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 1 recenzí

Aja červenec 2018 Krásná dovolená. Naše pětičlenná rodina byla ubytována v patrovém bungalovu.Jedná se o řadové domečky.V areálu je velká zahrada,bazén,místo pro gri... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-bungalovy-piknik-balaton-madarsko-z1542380/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací