Apartmánový Dům Forsthaus

Rakousko, Salcbursko, Wagrain

Apartmánový dům Forsthaus

  Rakousko, Salcbursko, Salzburger Sportwelt Amadé, Flachau / Wagrain / Alpendorf, Wagrain
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Celý objekt je v tradičním rakouském stylu. V roce 2015 byly některé pokoje od základu zrekonstruovány. Okolo jezera Wolfgangsee na Vás čekají turistické trasy, půjčovna lodiček a mnoho dalších zážitků.

Proč si vybrat právě toto ubytování
  • Ubytování se nachází blízko jezera (1 km)
  • Ve vedlejším hotelu je možnost wellness služeb
  • Internet v celém komplexu
  • Společenská místnost, lobby, knihovna, bezproblémové parkování
Vybavení

Společenská místnost, lobby, knihovna, internet v celém komplexu, bezproblémové parkování před hotelem, stání pro kola, udržovaný trávník s přírodní cestou, plážová lehátka se slunečníky.
Ve vedlejším hotelu můžete za příplatek čerpat wellness služby. Např. lázně s krytým bazénem a vodopádem, saunu, masáže, parní lázeň, solárium a infračervenou kabinu.

Ubytování

Tento komplex nabízí 14 moderně vybavených apartmánů, které jsou zdobeny dřevem a dalšími moderními prvky. Na každém pokoji se nachází TV, gauč jako přistýlka, oddělená ložnice, koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, WC, vysoušeč vlasů, ručníky a ložním prádlem.
Kuchyň je vybavena myčkou na nádobí, sporákem, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, kávovarem a utěrkami.

Druhy apartmánů

Zaubewald – cca 87 m², 5 osob + 1 přistýlka na vyžádání, 1x dvoulůžková ložnice s oddělenými lůžky + terasa s přístupem na zahradu.
Märchenwald – cca 50 m², 4 osoby + 2 přistýlky na vyžádání, 1x dvoulůžkový, 1x ložnice s oddělenými lůžky + terasa s přístupem na zahrady.
Feenwald – cca 50 m², 3 osoby +1 přistýlka na vyžádání, 1x dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (single) + terasa s přístupem na zahradu.
Elfenwald – 50 m², 2-3 osoby + 1 přistýlka na vyžádání, 1x ložnice s manželskou postelí, rozkládací pohovka v obývacím pokoji, nová dřevěná podlaha, kávovar Nespresso, koupelna se sprchou.
Edelweiß – cca 56 m², 3 osoby + 2 přistýlky na požádání, 1x dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (single), nachází se v prvním patře + terasa.
Enzian – 60 m², 3 osoby + 2 osoby na požádání, 1x dvoulůžkový, 1x jednolůžkový pokoj (single), nachází se v prvním patře + terasa.
Almrausch – cca 44 m², 2 osoby + 1 přistýlka na vyžádání, 1x dvoulůžkový pokoj, nachází se v prvním patře + terasa.
Silberdistel – 72 m², 5 osob (žádná přistýlka), 1x dvoulůžkový pokoj s jedním lůžkem (manželská postel), 1x dvoulůžkový pokoj + terasa.
Primel – cca 50 m², 2-3 osoby + 1 přistýlka na vyžádání, 1x francouzské lůžko, rozkládací pohovka v obývacím pokoji, nová dřevěná podlaha, kávovar Nespresso, koupelna se sprchovým koutem + terasa.
Rettenkogel – 80 m², 6 osob + 1 přistýlka na požádání, podkrovní apartmán, 1x pokoj s manželskou postelí, 2x dvoulůžkový pokoj + terasa.
Rotwandl – cca 80 m², 6 osob + 1 přistýlka na požádání, podkrovní apartmán, 1x pokoj s manželskou postelí, 1x jednolůžkový pokoj, 1x dvoulůžkový pokoj + terasa.
Sonntagskar – cca 68 m², 4 osoby (žádná přistýlka), podkrovní apartmán, 2x dvoulůžkový pokoj + terasa.
Theresienstein – cca 84 m², 6 osob (žádná přistýlka), podkrovní apartmán, 2x dvoulůžkové pokoje, 1x jednolůžkový pokoj + terasa.
Bärenpfad – cca 86 m², 6 osob + 1 přistýlka na požádání, podkrovní apartmán, 1x pokoj s manželskou postelí, 2x dvoulůžkové pokoje + terasa.

Stravování

Ubytování v apartmánech Forsthaus je bez stravy, ale je možnost ji za příplatek zajistit ve vedlejším hotelu ****Hotel Bergrose.

Aktivity v místě pobytu

Pěší turistika, horská turistika, plavba lodí po jezeře, plavání.

Nabídky tustistické slevové karty - Salzburger Land Card

Check-in – od 16.00 do 18.00
Check-out – do 10.00

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.
 

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 146 550
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací