Apartmánový dům Giorgia

Itálie, Friuli Venezia Giulia, Tarvisio

APARTMÁNOVÝ DŮM GIORGIA

  Itálie, Friuli Skiregion, Tarvisio
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Obecné informace

4 moderní a prostorné apartmány s maximální celkovou kapacitou 25 lůžek: 3 x trilo 7 a 1 x luxusní bilo 4 VIP se samostatným vchodem z druhé strany. 5 minut autem po pohodlné silnici od nástupní kabinové lanovky na Monte Lussari. Součástí budovy je kvalitní pizzerie a restaurace, k dispozici velké bezplatné parkoviště, zahrada okolo domu.
Poznámka: dovolujeme si upozornit, že CK negarantuje kvalitu internetu, rychlost a množství přenesených dat. Díky limitovanému přenosu dat od operátora a satelitnímu příjmu může docházet k výpadkům internetu a jeho nefunkčnosti.

Poloha

Camporosso, skiareál Monte Lussari – 2 km, skiareál Tarvisio – 3,5 km, centrum Tarvisia - 4 km

Vybavenost kapacity

Parkování, internet WI-FI

Popis ubytování

Bilo 4 VIP - 48 m2 (mezonet) přízemí: luxusní obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, TV, sociální zařízení. 1. patro: neuzavíratelná ložnice s manželskou postelí s TV, sauna. Před apartmánem terasa s posezením.
Trilo 7
- 65 m2 (mezonet) přízemí: ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, TV, sociální zařízení. 1. patro: neuzavíratelná prostorná místnost s palandou a 1 samostatným lůžkem
Vybavenost apartmánů:
TV sat. (LCD), zpravidla pračka (jen ve 2 x trilo 7), myčka, trouba, rychlovarná konvice, internet WI-FI


ZÁVODY

Dovolujeme si upozornit, že z důvodů konání Světového poháru mužů v alpském lyžování bude v termínu 22.1.-28.1.2024 uzavřena celá sjezdovka Prampero vedoucí z Monte Lussari do Camporossa!!! Ostatní sjezdovky v Tarvisiu budou fungovat bez omezení. Proto doporučujeme vybrat pobyt v jiném termínu nebo v dalších z nabízených středisek v Ravasclettu/Zoncolanu nebo v Piancavallu nebo ve Forni di Sopra. Ostatní sjezdovky v Tarvisiu budou fungovat bez omezení. Proto doporučujeme vybrat pobyt v jiném termínu nebo v dalších z nabízených středisek v

Ravasclettu/Zoncolanu

nebo v

Piancavallu

nebo ve

Forni di Sopra

. Děkujeme za pochopení

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 537 599
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací