Apartmánový Dům Polónyi

Slovensko, Střední Slovensko, Liptovská Teplá

APARTMÁNOVÝ DŮM POLÓNYI - Rekreační pobyt - Liptovská Teplá

  Slovensko, Nízké Tatry, Střední Slovensko, Liptovská Teplá
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Obec Liptovská Teplá se nachází na úpatí Chočských vrchů při pravém břehu řeky Váh, na půli cesty mezi Ružomberkem a Liptovským Mikulášem. Tato poloha je ideálním východiskem pro každého, kdo chce navštívit a poznat krásy Liptova. Ubytování v 6 apartmánech s celkovou kapacitou 22 lůžek. Nejmenší určitě potěší dětské hřiště (klouzačka, houpačky a pískoviště). Na zahradě můžete využít posezení a také gril. V okruhu 400 m od apartmánové domu se nachází dvě prodejny potravin, pošta, zdravotní středisko a lékárna.

V nejbližším okolí se nachází GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ – jeden z největších slovenských termálních areálů s velkou paletou bazénů, pestrou nabídkou doplňkových služeb a spoustou zajímavých míst aktivit v okolí.

Ubytování

Ubytování v 6 apartmánech, dvou třílůžkových a čtyřech čtyřlůžkových. Každý apartmán je vybaven vlastním sociálním zařízením, TV, plně vybavenou kuchyňkou (lednička, plynový sporák a kompletní sada nádobí) a připojení k internetu přes Wi-Fi. Do jednoho čtyřlůžkového apartmánu lze přidat přistýlka.

Slevy

Parkování v areálu apartmánového domu zdarma.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 343 839
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací