Apartmánový dům Amadee

  Rakousko, Korutany, Bad Kleinkirchheim

Apartmány Amadee

    Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Korutany, Rakouské termály
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Komfortní tříhvězdičkový apartmány Amadee leží v centru města Bad Kleinkirchheim. Lázně sv. Kateřiny jsou pouze 200 m od Apartmánů, s nově otevřenými termálními prameny Sonnwiesen a Maibrunnbahn. V zimě využijete lyžařské sjezdovky a v létě turistické pěší zony v krásné přírodě. Pro golfové nadšence tu máme udržované golfové hřiště, pro tenisty zase vybavenou tenisovou halu.

Proč si vybrat hotel Apartmány Amadee
  • Wi-fi zdarma na každém pokoji 
  • Využití wellness v sousedním hotelu Almrausch****
Ubytování

Hotel Apartmány Amadee nabízí 4druhy apartmánů.  

Apartmán “Haydn“ (45m2 pro 2 osoby): Předsíňka, vana se sprchou, oddělené WC, kuchyně, obývací ložnice. Apartmán se nachází v přízemí.

Apartmán “Strauß“ (75m2 pro 3 až 4 osoby): Předsíňka, vana se sprchou, oddělené WC, kuchyně, obývací ložnice pro 4 osoby, komora, balkon s výhledem na jih. Apartmán se nachází ve druhém patře.

Apartmán “Mozart“ (65 m2 pro 4 osoby): Předsíňka, vana se sprchou, oddělené WC, kuchyně, obývací ložnice (s gaučem), ložnice pro 2 osoby. Apartmán se nachází v přízemí.

Apartmán “Beethoven“ (90m2 pro 4-5 osob): Předsíňka, vana se sprchou, oddělené WC, kuchyň, obývací ložnice se dvěma oddělenými postelemi, ložnice 2-3 postele, balkon s výhleden na jih, komoda. Apartmán se nachází ve druhém patře.

Vybavení

Velmi slušně vybavený pokoj; nádobí, elektrická kamna, lednička, myčka na nádobí, kávovar, rádio, TV, CD přehrávač, postel, kuchyň, ohniště. Možnost vypůjčení lyží, parkoviště, zahrada s balkonovým nábytkem, vyhřívaná lyžárna. Domácí mazlíčci nejsou povoleni.

Možnost využití wellness v sousedním hotelu Almrausch (300 m2 od  Apartmány Amandee) za poplatek €16 za den na osobu (7.00-18.30 hodin).

Strava

Ubytování bez stravy.

Více o oblasti / ski regionu se dozvíte zde    

Většina sjezdovek v tomto středisku je střední obtížnosti, v některých místech ale dosahují sjezdovky sklonu až 70 %. Pro děti a začátečníky jsou vhodné  modré sjezdovky. Pro milovníky snowboardingu je připraveno u lanovky Kaiserburg několik překážek. Sjezdovka světového poháru Franz-Klammer-Abfahrt je chloubou celého střediska.

Počet vleků

26

Sedačkové lanovky

7

Gondolové lanovky

4

Vlek

15

Lanovka

0

Dětská lanovka

0

Jiné

0

Sjezdovky

103 km

Modré

18 km

Červené

77 km

Černé

8 km

Dětská

0

Počasí a webkamery v oblasti      

 https://yrno.cz/pocasi/Rakousko/46.8228/13.7922/Kleinkirchheim/

Check-in:  od 14:00 hodin

Check-out: do 10:00 hodin

Příplatky a slevy se zobrazí po výběru konkrétního termínu a pokoje.

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.
 

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartmánový dům Amadee ***
Vzdálenost od sjezdovky: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 266 658
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací