Apartmány Feriengut Ottacherhof

Rakousko, Salcbursko, Hollersbach im Pinzgau

apartmány Feriengut Ottacherhof

  Rakousko, Oberpinzgau, Rakouské ledovce, Salcbursko, Hollersbach im Pinzgau, Mittersill / Pass Thurn, Weisssee Gletscherwelt (ledovec)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Feriengut Ottacherhof se nachází nedaleko censtra střediska, 1 km od dolní stanice osmikabiny Panoramabahn Kitzbühel. Nejdelší osvětlená sáňkařská dráha na světě v blízké Wildkogel Arena 7 km.

Ubytování

komfortní nově vybavené apartmány s koupelnou a WC, plně vybavená obytná kuchyně, Kabel-TV, přípojka na Internet nebo WIFI, Balkon
A: apartmán 'Gipfelstürmer' pro 2 - 4 osoby -  40m2  - 1 oddělená ložnice, rozkládací gauč v obytné místnosti
B: apartmán ' Auszeit'  pro 2 - 4 osoby - 40m2 - 1 oddělená ložnice, rozkládací gauč v obytné místnosti
C: apartmán 'Edelweiss' pro 2 - 4 osoby - 55m2 - 2 x oddělená ložnice, oddělená koupelna od WC
D: apartmán 'Talblick' pro 2 - 6 osob - 65m2 - 2 x oddělená ložnice, gauč v obytné kuchyni, oddělená koupelna od WC, 3 x balkon
E: apartmán 'Alpenrose' pro 2 - 7 osob - 75m2 - 2 x vchod, 2 x ložnice + gauč, 2 x sprcha/WC
F: dovoulůžkový pokoj ' Enzian'  se sprchou/WC, TV - možno přidat ke každému apartmánu

Vybavení

úschovna kol a lyží, sušárna bot, dětské hřiště, grilování a posezení venku

Aktivity

veřejný bazén v hotelu Kogler v Mittersill 5 km

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 195 388
dnes zavřeno

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací