Aparthotel Forellenhof Waldner

  Rakousko, Korutany, Gundersheim

Apartmány Forellenhof

  Rakousko, Korutany, Nassfeld / Hermagor, Gundersheim
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Doprava

Vlastní

Místo pobytu a poloha

Gundersheim (650 m), obec v údolí mezi Tröpolachem (cca 15 km) a Kötschach-Mauthenem (cca 8 km), skibusové spojení k lanovkám.

Nepřehlédněte

AKCE! Týden za cenu již od 2.700 Kč!

Slevy

• Motivační slevy a poukázky

Popis stravovaní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce. Za příplatek polopenze.

Ubytovaní a vybavení

Apartmánový dům se saunou a soláriem nabízí komfortní apartmány s kompletně vybavenou kuchyní s myčkou nádobí, kávovarem, mikrovlnkou, lednicí, mixérem, atd., obývací část s pohovkou rozložitelnou na dvojlůžko, Sat-TV, radio, trezor, telefon, internetová přípojka, koupelna/WC, fén, část s balkónem. Apartmány APT-6, Typ A (cca 63 m2) pro 4-6 os. s dvěma ložnicemi a obývací částí. APT-6 Typ A1 deluxe pro 4 - 6 osob v sousedním domě Wiesengrund, 2 ložnice s dvoulůžkem, obývací pokoj s rozkádacím gaučem, kuchyňský kout, koupelna s vanou a sprchou, WC. APT-5, Typ B (cca 62 m2) ideální pro rodiny s dětmi: 2 dospělí + 3 děti nebo 3 dospělí + 2 děti, s ložnicí a dětskou ložnici s patrovou postelí a samostatným lůžkem. Jednopokojový ST-3, Typ E(cca 28 m2) pro 2-3 os. s obývací částí s manželskou postelí a pohovkou pro 1 osobu. Parkování: u objektu zdarma

Skipas

Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Aparthotel Forellenhof Waldner ***
Vzdálenost od sjezdovky: 8000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 865 784
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apartmany-forellenhof-korutany-rakousko-z865784/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací