Hotel Gästehaus Schneeberger

  Rakousko, Tyrolsko, Burgstall

Penzion se snídaní Gästehaus Schneeberger

    Rakousko, Rakouské ledovce, Tyrolsko, Zillertal, Burgstall, Hintertux (ledovec) - Zillertal 3000
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Skipas

Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha

Mayrhofen (630 m), městečko a jedno z hlavních lyžařských center celé Zillertalské oblasti, asi 13 km od ledovce Hintertux. Přímo z Mayrhofenu vede lanovka na Penken do lyžařské oblasti Zillertal 3000 a na Ahorn, v městečku čilý život s obchody, restauracemi a bary, v centru se nachází rovněž Aquaaréna s krytým bazénem s vířivkami, protiproudy, dětskými brouzdališti a skluzavkami a saunovým světem. Gästehaus Schneeberger je součástí komplexu čtyř domů s apartmány, pokoji a chalety, který se nachází v místní části Burgstall, na klidném a slunném místě asi 1,5 km od centra městečka a lanovky na Penken. Zastávka skibusu je vzdálena 50 m od domu.

Ubytovaní a vybavení

K dispozici společenská místnost, TV místnost, sauna a solárium (za příplatek), herna se stolním tenisem. Dvoulůžkový pokoj se sprchou a WC, telefonem, SAT-TV a balkónem. Parkování: u objektu zdarma.

Popis stravovaní

Snídaně. Večeře v sousedním hotelu za příplatek.

Doprava

Vlastní

Věkové kategorie

• 0-5 let • 6-11 let • 12 a více let

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Gästehaus Schneeberger ***
Vzdálenost od sjezdovky: 1200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 550 091
dnes zavřeno

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací