Apartmánový dům Isola

Rakousko, Korutany, Bad Kleinkirchheim

4/5

Apartmány Isola - SKIPAS

  Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Korutany, Rakouské termály
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Skipas

Bad Kleinkirchheim - je zahrnutý v ceně! Skipas platí na všechny lanovky, vleky a skibus střediska Bad Kleinkirchheim/St. Oswald. Foto se nevyžaduje.

Místo pobytu a poloha

Bad Kleinkirchheim (1.100 m) - známé lyžařské i lázeňské středisko leží přímo u lanovek a sjezdových tratí. Při pobytu doporučujeme návštěvu termálních lázní St. Kathrein nebo Römerbad, které patří mezi nevyhlášenější lázeňské areály v Rakousku. Apartmánový dům ISOLA se nachází na klidném a slunném jižním svahu ve čtvrti 'Untertschern' v obci Bad Kleinkirchheim. Lázně St. Kathrein a lanovka Maibrunn jsou vzdáleny asi 10 minut chůze. Apartmány jsou jednoduše, ale komfortně zařízené (kávovar,lednice s mrazákem a kabelová TV).

Ubytovaní a vybavení

APT-4 (40 m2): 1 ložnice (2 lůžka), obývací pokoj (rozkládací dvojlůžko), kuchyňský kout (kávovar,lednice s mrazákem), sprcha/WC, balkon, TV. APT-2 (30 m2): obývací pokoj (2 lůžka), kuchyňský kout (kávovar,lednice s mrazákem), jídelní kout, sprcha/WC, balkon, TV.

Popis stravovaní

vlastní (s možností vaření ve vybavené kuchyňce)

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 470 688
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Korutany

4/ 5 1 recenzí

ski.man únor 2015 Šlo to.. Domácí vstřícní. Chybí internet- velký nedostatek. Zaplatili jsme 15 Euro na osobu, pravděpodobně rekreační poplatek za 4 dny. Z... celá recenze

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací