Apartmánový Dům Jarča

Slovensko, Střední Slovensko, Partizanská Ľupča

APARTMÁNY JARMILA - Rekreační pobyt - Partizánska Ľupča

  Slovensko, Nízké Tatry, Střední Slovensko, Partizanská Ľupča
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Apartmánový dům je vzdálen od Aquaparku Tatralandia jen 17 km a Lázní Lúčky jen 11 km. Okolní příroda, Liptovská Mara, Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Demänovská dolina, Jasná a další vytvářejí výborné podmínky pro turistiku, cykloturistiku, vodní sporty. V okolí je množství historických hradů, zámků a kostelů. Za památkami můžete vyrazit do Vlkolínce, jehož lidová architektura je zařazená do seznamu kulturního dědictví UNESCO.

Mezi vybavení apartmánového domu patří kachlová pec, TV, rádio a k dispozici je i dřevěný zahradní nábytek. Na zahradě je můžete využít altánek, lehátka, grill, houpačky a trampolínu pro děti.

Ubytování

V apartmánovém domě se nacházejí tři apartmány, každý s vlastní vybavenou kuchyňkou a vlastním sociálním zařízením.
Apartmán v prvním poschodí má čtyřlůžkový pokoj s možností dvou přistýlek, má 85 m2.
V podkroví je apartmán 45m2 s dvoulůžkovým pokojem, s možností jedné přistýlky. Apartmán v přízemí má 80 m2 ,třílůžkový apartmán s možností přistýlky (v letní sezónu je již obsazen).

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na služby zdarma. Parkování u objektu bez poplatku.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 054 198
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací