Bellevue Apartmány Plava Laguna

  Chorvatsko, Istrie, Plava Laguna

Bellevue apartmány

  Chorvatsko, Istrie, Poreč, Plava Laguna
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Bellevue apartmány

Apartmány Bellevue jsou jednou z neoblíbenějších kapacit v oblasti města Poreč. Jsou vzdálené cca 100 až 400 m od pláže (odvislé od polohy apartmánu) a 3 km od historického centra města Poreč.

Apartmány rozeseté mezi borovicemi a řadami oleandrů se mohou pochlubit výhledy na okolní přírodu i město.

Hostům je v resortu k dispozici bazén (s lehátky i slunečníky), obchod a další zařízení se službami. Několika restaurací, kaváren a cukráren.

Ze sportů zde můžete provozovat jízdu na kole, seskok s padákem nebo se potápět.

V sezóně se pro hosty konají animační programy.

Nabízíme zde apartmány s balkony do parku pro 4 až 6 osob nebo studiové apartmány pro 2 až 3 osoby. Do apartmánů jsou povolena zvířata.

STUDIO PRO 2 OSOBY S TERASOU STRANA PARK 24 m2 (S2TP)

Nachází se v přízemí, má ložnici s francouzskou postelí, kuchyň/jídelnu, koupelnu s vanou a terasu. Je ideální pro maximálně 2 dospělé osoby. Vybavení: terasa, klimatizace, fén, mikrovlnná trouba lednička, SAT/TV, telefon.

STUDIO PRO 2+1 OSOBY STRANA PARK 28 m2 (S2TP1)

Tento studiový apartmán má ložnici se dvěma samostatnými lůžky nebo francouzskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kuchyň, koupelnu s vanou a balkon. Nachází se v prvním patře a je ideální pro 2 dospělé a 1 dítě. Vybavení: terasa, klimatizace, fén, mikrovlnná trouba lednička, SAT/TV, telefon. Možnost dětské postýlky

STUDIO PRO 2+2 OSOBY S TERASOU STRANA PARK (42 m2) (S2TP2)

Studio je ideální pro rodinu 2 dospělých a malých 2 dětí. Má ložnici se dvěma samostatnými lůžky, obývací pokoj se dvěma křesly, koupelnu s vanou, kuchyň a terasu s výhledem do parku. Vybavení: terasa, klimatizace, fén, mikrovlnná trouba lednička, SAT/TV, telefon. Možnost dětské postýlky

APARTMÁN PRO 4 + 1 OSOBU 35 až 41 m2 (A4BP1)

Tento apartmán má dvě ložnice se dvěma samostatnými lůžky nebo francouzskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, plně vybavenou kuchyň, koupelnu se sprchou a balkon. Nachází se v prvním patře a je ideální pro maximálně 4 dospělé a 1 dítě. Vybavení: bakon, klimatizace, fén, mikrovlnná trouba lednička, SAT/TV, telefon. Možnost dětské postýlky

APARTMÁN PRO 4 + 1 OSOBU 35 až 41 m2 (A4TP1)

Nachází se v přízemí a má dvě ložnice s francouzským lůžkem nebo dvěma samostatnými lůžky, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kuchyň s jídelnou a koupelnu se sprchovým koutem. Je ideální pro maximálně 4 dospělé a 1 dítě.

Vybavení: terasa klimatizace, fén, mikrovlnná trouba lednička, SAT/TV, telefon. Možnost dětské postýlky

APARTMÁN PRO 4+2 OSOBY 50 m2 (A4BP2)

Apartmán se nachází v prvním patře a skládá se ze dvou ložnic se dvěma oddělenými lůžky nebo francouzskou postelí, obývacího pokoje s rozkládací pohovkou jako přistýlky, vybavené kuchyně s jídelním koutem, 2 koupelen se sprchou a balkonem. Je určen pro max. 4 dospělí a 2 děti.

Vybavení: balkon, klimatizace, fén, mikrovlnná trouba lednička, SAT/TV, telefon. Možnost dětské postýlky.

Není náhoda, že Plava Laguna je považována za nejkrásnější resort této části chorvatského pobřeží. Uklidňující je pohled na stoleté borovice a modř jasného Jaderského moře. Odpočinek a relaxaci pro vaše tělo najdete v pohodlných apartmánech, u bazénu nebo na krásně upravené pláži v malebné zátoce.

Plava Laguna je známá svou exkluzivitou a tichem, které ji obklopuje, a tak je ideální pro klidnou a odpočinkovou dovolenou na Istrii. Toto prostředí je vhodné pro sportovní aktivity jako tenis, potápění, jízda na kole či plachtění. Do města jezdí turistický vláček nebo pluje kyvadlová loď, plavební i jízdní řád jsou vždy vyvěšené na recepci.

Destinace

Není náhoda, že Plava Laguna je považována za nejkrásnější resort této části chorvatského pobřeží. Plava Laguna v Poreči se vyvinula v dokonalé harmonii s nádhernou středomořskou vegetací, do které je zasazena. Uklidňující je pohled na stoleté borovice a azuro jasného Jaderského moře. Odpočinek a relaxaci pro vaše tělo najdete v pohodlných hotelích a apartmánech, u bazénu nebo na krásně upravené pláži v malebné zátoce.
Plava Laguna je známá svou exkluzivitou a tichem, které ji obklopuje a tak je ideální pro klidnou a odpočinkovou dovolenou na Istrii. Toto prostředí je vhodné pro sportovní aktivity jako tenis, potápění, jízda na kole či plachtění. Plava Laguna se nachází jen 3 km jižně od historického centra města  Poreče, kam dojdete za 20 minut pěší chůzí podél moře. Snadno se sem také dostanete turistickým vláčkem, lodí, autobusem nebo na kole.

Základní cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny
  • ručníky
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • animační programy (v sezóně)
  • Wi-Fi
  • klimatizace

Základní cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • stravování (lze dokoupit)
  • parkovné - 1,2 EUR/den - platí se na místě v recepci
  • domácí zvíře (do 10 kg, na vyžádání) - 16 EUR/den - platí se na místě v recepci (psi nesmí do restaurace, recepce, k bazénu, na pláž pouze vyhrazenou, musí být stále na vodítku). Místní supermarket nabízí psí pokrmy.

Informace o zájezdu

Pořadatel: 101 CK Zemek (101 Cestovní kancelář Zemek, s.r.o.), IČ 61682039.
Název hotelu dle pořadatele: Bellevue apartmány
Lokalita dle pořadatele: Istrie, Poreč - Plava Laguna

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bellevue Apartmány Plava Laguna ****
Typ pláže: oblázková, kamenitá, molo
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 609 845
dnes zavřeno

Lokalita

Chorvatsko

Nenechte si ujít

Historicky nejoblíbenější cíl českých turistů na pobřeží Jadranu má co nabídnout. Přírodní i kulturní poklady na dosah. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější.

Istrie a Pula

Z Istrie se stala menší perla Středomoří. Koncentrace zážitků je vysoká, hlavně historických památek, koupání v moři a sem tam i na přírodní zajímavost narazíte. Centrem je historická Pula se slavným amfiteátrem. Z přírodních lákadel jsou atraktivní krápníkové jeskyně Baredine u obce Nova Vas a Národní park Brijuni nedaleko Puly.

Národní park Plitvická jezera

Kdo by neznal jezera a vodopády z Pokladu na Stříbrném jezeře. Plitvice jsou nejslavnější národní park Chorvatska. Tvoří je soustava 16 sladkovodních jezer, která jsou v délce 7 km navzájem propojena říčkami, vodopády a kaskádami. Zaujmou především svou tyrkysově modrou vodou. Vyjeďte si na loďce a prozkoumejte přírodní poklad Chorvatska.

Dubrovník

Starobylý Dubrovník je nejatraktivnější letovisko Chorvatska. Největším celosvětově uznávaným tahákem je systém opevnění a historické centrum. Staré město je neporušený obraz přístavu z přelomu 17. a 18. století. Starobylé kamenné domy, úzké uličky a schodiště mají půvab. Centrem veřejného života je náměstí Luža.

Národní park Kornati

Kornati se nachází ve střední části chorvatského Jadranu. Jedná se o kouzelné seskupení mnoha ostrovů. Jméno národní park dostal podle největšího z ostrovů Kornatu. V současné době má souostroví 89 různých ostrovů, ostrůvků a útesů. O kráse mnoha ostrovů a ostrůvků zasazených v moři nelze psát, ty je potřeba vidět naživo.

Trogir

Starobylé město ve Střední Dalmácii zapsané na seznamu UNESCO se jmenuje Trogir. Nejcennější je téměř neporušená stará historická část města kolem katedrály, která vznikala ve 13. až 15. století. Hlavní památka je románská katedrála sv. Vavřince (Sveti Lovre), trojlodní bazilika ze 13. století. Významný je přístav, ze kterého se pořádá mnoho výletů na moře a okolní ostrovy.

Národní park Krka

Krka je národní park v Chorvatsku pojmenovaný po stejnojmenné řece. Nachází se v centrální části Dalmácie, v Šibensko-kninské župě nedaleko města Šibenik. Národní park Krka je známý svými četnými vodopády a různobarevnými jezírky. Hlavní pozoruhodností národního parku jsou soustava vodních kaskád a rekordní počet živočišných a rostlinných druhů.

Poreč

Poreč patří mezi přístavní města Istrie s tisíciletou historií. Čisté Jaderské moře a borové lesy, které sahají až k mořskému břehu, dělají z Poreče ideální místo pro rodinnou dovolenou. Město je slavné pro vzácnou Eufraziovu bazaliku, která pochází ze 6. století a patří na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Split

Split je druhé největší město Chorvatska, centrum Střední Dalmácie na pobřeží Jaderského moře. Ve Splitu najdete velké množství kulturních památek. Antický Diokleciánův palác se roku 1979 zařadil na seznam kulturního dědictví UNESCO. Nejzajímavější jsou staré klenby a chodby pod městem. Split využívá služby mezinárodního letiště 20 kilometrů na západ.

Chorvatsko - více informací

Nezávazná objednávka

Bellevue apartmány
  Chorvatsko, Istrie, Poreč, Plava Laguna

Cena od
14 560 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 609 845

Pobyt

celá ubytovací jednotka
1
19 110 Kč
povinný příplatek za polopenzi - dospělá osoba
2
5 005 Kč
povinný příplatek za polopenzi - dítě do 5 let
0
0 Kč
povinný příplatek za polopenzi - dítě 5-13 let
0
2 506 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
550 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
340 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč