Hotel Le Ginestre Residence

  Itálie, Sardinie, Costa Rei

Apartmány Costa Rei

    Itálie, Sardinie, Costa Rei
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Poloha

apartmány se nacházejí v oblasti Costa Rei, 70 km od Cagliari a 15 km od Villasimius, na jihovýchodním pobřeží Sardinie. Jedná se o nádhernou oblast, porostlou typickou středomořskou vegetací s vilkami s výhledem na moře, průzračným mořem a nádhernou pláží s bílým pískem, dlouhou 8 km. Možnost zapůjčení lehátek a slunečníků.

Ubytování

řadové apartmány „Le Ginestre“ mají terasu směrem na moře, vybavené kuchyňské kouty, vlastní sociální zařízení. Od písečné pláže a obchodního centra jsou vzdáleny 200-700 m. Klientům jsou k dispozici apartmány typu bilo pro 4 osoby – ložnice s manželskou postelí, obývák s rozkládacím gaučem, trilo pro 6 osob – 2 ložnice, obývací část s rozkládacím gaučem.

Vybavení

parkoviště, v blízkosti je obchodní centrum, restaurace, pizzerie, bary, piano bar, diskotéka, kancelář organizující výlety, půjčovna aut, skútrů a kol, potápěčské centrum, lékařská ambulance, lékárna, policejní stanice. Na pláži jsou k zapůjčení kánoe, windsurfing a různé typy lodí. Dále mohou klienti využít možnost hrát tenis, fotbal, jezdit na koních a potápět se.

Základní cena zahrnuje

  • nájem apartmánu na týden, spotřeby energií, závěrečný úklid, denní příjezdy (minimum 7 nocí). Zdarma parkoviště.

Základní cena nezahrnuje

  • Povinný příplatek: pobytová taxa.
  • Nepovinný příplatek: ložní prádlo nebo ručníky 10 €/ osoba/ týden (povinná výměna 1 x týdně), přistýlka 75 €/ týden, dětská postýlka na vyžádání 50 €/ týden, SAT-TV 50 €/ týden, klimatizace 50 €/ týden, pračka u Costa Rei 50 €/ týden, wi-fi 10 €/týden.
  • Domácí zvířata: malých rozměrů povolena na vyžádání za poplatek 25 €/ týden.
  • Vratná kauce: 100 €/ apartmán.
  • UPOZORNĚNÍ: POZDNÍ PŘÍJEZD PO 20:00 POVINNÝ POPLATEK 30 € / APARTMÁN.

Informace o zájezdu

Pořadatel: COLOR TRAVEL s.r.o., IČ 26149150.
Název hotelu dle pořadatele: Apartmány Costa Rei ***
Lokalita dle pořadatele: Sardinie, Costa Rei

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Le Ginestre Residence ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 694 124
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací

Nezávazná objednávka

Apartmány Costa Rei
    Itálie, Sardinie, Costa Rei

Cena od
4 325 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 694 124

Pobyt

celá ubytovací jednotka
1
17 300 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
550 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
340 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč