Apartmány Lido Degli Scacchi

  Itálie, Emilia Romagna, Lido degli Scacchi

Apartmány Lido degli Scacchi

    Itálie, Emilia Romagna, Comacchio, Lido degli Scacchi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Info

check-in: 15.00-19.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Poloha

Lido degli Scacchi je moderní přímořský rezort, jeden ze sedmi, které oblkopují jezero Comacchio. Téměř 27 km širokých písečných pláží podél Jadranského pobřeží jsou charakteristické rezidenčním turismem, kdy si hosté mohou vychutnat jak klid a relax, tak zároveň množství zábavy a kulturního vyžití.

Vybavení

Apartmány jsou situovány v různých částech letoviska, v menších apartmánových rezidencích, ve vdálenosti do 300 m od pláže. Apartmány mohou být ve vícepodlažních rezideních, zatímco vilky se nacházejí v řadových, maximálně dvoupatrových vilkách s vlastní zahradou a samostatným vchodem. Všechny apartmány mají vlastní zahrádku nebo balkon.

Ubytování

Ubytování je zajištěno ve čtyřlůžkových až pětilůžkových apartmánech a vilkách. Bližší popis každého typu apartmánu naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

Stravování

Vlastní. Doporučujeme návštěvu místních restaurací s širokou nabídek jídel.

Sport

Bohaté sportovní vyžití, jízda na kole či kolečkových bruslích, beach volejbal. Množství kaváren, restaurací, pizzerií, barů a diskoték. Pro děti: skluzavka, in-line bruslení, míčové hry.

Tipy

Asi 2 km od Scacchi se nachází přístav Porte Garibaldi. Nedaleko (8 km) leží malé historické město Comacchio s 22 000 obyvateli (v provincii Ferrara ), rozprostírá se uprostřed laguny v údolí Comacchio, kousek na sever od současného ústí řeky Reno. Je vystavěno na 13-ti ostrovech spojených mosty. Provozuje se zde především rybářství a získává se zde také sůl z mořské vody. Protože leží na ostrovech spojených nad kanály, přezdívá se mu někdy malé Benátky. Je domovem mnoha dobrých restaurací.

Pláž

Písečná: široké písečné pláže, které jsou volně přístupné nebo soukromé se slunečníky, lehátky, převlékacími kabinkami a vyžitím pro děti.

Moře

asi 150-300 m od rezidencí.

Další informace

Možnost pobytu s domácím mazlíčkem (na vyžádání, zdarma).

BILO 4

obsazenost 2-4 osoby: obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a s rozkládacím dvoulůžkem, ložnice s manželským lůžkem, koupelna se sprchovým koutem, balkon.

VIL. BILO4

obsazenost 2-4 osoby: vilka se samostatným vchodem - obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a s rozkládacím dvoulůžkem, ložnice s manželským lůžkem, koupelna se sprchovým koutem, balkon.

TRILO 5

obsazenost 3-5 osob: obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a s rozkládacím lůžkem, ložnice s manželským lůžkem, pokoj se 2 samostatnými lůžky nebo palandou, koupelna se sprchovým koutem, balkon.

VIL.TRILO5

obsazenost 3-5 osob: vilka se samostatným vchodem - obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a s rozkládacím lůžkem, ložnice s manželským lůžkem, pokoj se 2 samostatnými lůžky nebo palandou, koupelna se sprchovým koutem, balkon.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 037 601
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací