Apartmány Lido Di Savio/lido Di Classe

Itálie, Emilia Romagna, Lido di Savio

Apartmány Lido di Savio

    Itálie, Emilia Romagna, Lido di Savio
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Info

check-in: 15.00-19.00 hod. / check-out: 09.30 hod.

Poloha

Apartmány jsou rozmístěny v různých rezidencích a vilkách atraktivní lokality Lido di Savio, ve vzdálenosti asi 100-350 m od pláže. Příjemné jsou i odpolední a večerní procházky po promenádě plné oleandrů, palem a borovic. Letovisko je oblíbeným cílem na komfortní dovolenou mezi turisty z celé Evropy.

Vybavení

Kompletně vybavené apartmány s balkonem nebo zahrádkou, mají parkovací místo. Apartmány typu BILO mají k dispozici bazén patřící k přilehlým rezidencím.

Ubytování

Kompletně vybavené apartmány, některé s balkonem nebo zahrádkou a parkovacím místem. Apartmány typu Trilo jsou situovány v rezidencích, vilky Trilo jsou v menších vilách o 3-4 apartmánech. Bližší informace apartmánech naleznete níže v popisu ubytovacích jednotek.

Stravování

Vlastní. Dále doporučujeme návštěvu místních restaurací s širokou nabídkou lahodných specialit.

Sport

U apartmánů BILO k dispozici venkovní bazén, dále je na pláži množství sportovního a zábavního vyžití. Pro děti: dětská hřiště.

Tipy

Delfinárium Riccione: delfinárium, ve kterém Vás během představení přesvědčí cvičení delfíni o své inteligenci a umění. Vodní park Aquafan: aquapark s mnoha tobogány, skluzavkami, bazény s umělými vlnami, vodními masážemi, miniparkem pro menší děti. Dále nabízí vylety do Ravenny (23 km), San Marino (58 km), Benátky (230 km), Florencie (140 km) a mnoho uměleckých a přírodních zajimavostí Ravenny.

Pláž

Písečná: krásné široké pláže jsou v blízkosti apartmánů, soukromé i volně přístupné. Možnost pronájmu plážového servisu (za poplatek, bližší informace na místě).

Moře

asi 100-350 m od apartmánů.

Další informace

Možnost pobytu s domácím mazlíčkem (na vyžádání, zdarma). Pobyt není určen pro skupiny mladistvých do 26 let.

BILO 4

obsazenost 2-4 osoby: obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a gaučem, ložnice s manželským lůžkem a palandou, soc. zařízení, balkon nebo zahrádka, parkovací místo. K užívání bazén (zdarma, otevřen 11.6. až 3.9., nebo dle počasí).

TRILO 6

obsazenost 4-6 osob: obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou, ložnice s manželským lůžkem, pokoj se 2 samostatnými lůžky nebo palandou, soc. zařízení, balkon, parkovací místo. Apartmán v  rezidenčním domě.

VIL.TRILO6

obsazenost 4-6 osob: ve vile se samostatným vchodem - obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou, ložnice s manželským lůžkem, pokoj se 2 samostatnými lůžky nebo palandou, soc. zařízení, balkon, parkovací místo.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartmány Lido Di Savio/lido Di Classe
Typ pláže: písčitá

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 042 132
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací