TH 1400 Hotel Marilleva

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Marilleva 1400

4/5

Hotel TH 1400 (ex Hotel Marilleva 1400)

    Itálie, Skirama Dolomiti Adamello Brenta, Trentino - Alto Adige, Val di Sole, Marilleva / Folgarida, Marilleva 1400
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ubytovani

Hotel se nachází přímo u sjezdových tratí MARILLEVA/ FOLGARIDA a zároveň u nástupní stanice lanovky, která propojuje dané lyžařské středisko s Madonnou di Campiglio. Hotelový komplex byl postaven v 70 letech a skládá se z několika budov, které jsou vzájemně propojeny vnitřními chodbami. Ubytování se nabízí ve 106 pokojích a součástí hotelu je i vnitřní bazén.

U delegáta možnost zakoupení lekcí lyžování v českém jazyce.

Vybavení objektu

recepce, restaurace, bar, společenská místnost s TV, herna, výtah, stolní tenis, kulečník (za poplatek), animační program, Wi Fi připojení u recepce a v baru, lyžárna, parkov iště

Vybavení pokojů

příslušenství, fén, TV, telefon, trezor, minibar

  • dvoulůžkový pokoj - max obsazenost 2 osoby
  • dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou - max obsazenost 3 osoby
  • dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami - max obsazenost 2 dospělí + 2 děti do 12,99 let , 3./4. lůžko formou palandy
Sport, relaxace, zábava

vnitřní bazén (nutná koupací čepice a přezůvky) - v neděli bývá uzavřen, sluneční terasa

Stravování

polopenze:

  • snídaně - bufetové
  • večeře - bufetové
Vzdálenost od centra

ve vesničce Marilleva 1400, 10 km od centra Mezzana

Vzdálenost od sjezdovky

přímo na sjezdovce skiareálu Marilleva/Folgarida, skiareál je lyžařsky propojen s Madonnou di Campiglio - Pinzolo (nutno mít skipas Skiarea Campiglio)

Poznámka

U termínu 16.01.-21.01. a 19.03.-24.03. je DENNÍ PŘEJEZD na cestě do Itálie

Program autobusového zájezdu

Odjezd z ČR do střediska Marilleva je ve večerních hodinách, příjezd do střediska ráno, převlečení se v hotelu. Celodenní lyžování, po lyžování ubytování. Pobyt v hotelu. Odjezd ze střediska po lyžování, příjezd do ČR v ranních hodinách.

U termínu 16.01.-21.01. a 19.03.-24.03. je DENNÍ PŘEJEZD na cestě do Itálie - odjezd z ČR v ranních hodinách, příjezd do střediska večer, ubytování, večeře, druhý den lyžování. Pobyt v hotelu. Odjezd ze střediska po lyžování, příjezd do ČR v ranních hodinách.

Přesné časy a další informace budou uvedeny v pokynech, které obdržíte 4 dny před odjezdem.

Informace k autobusové dopravě

Autobusová doprava je zajišťována komfortními busy zn. Mercedes, Setra, Scania a Man.
Všechny autobusy jsou vybaveny toaletou, kávovarem, klimatizací, televizory, ozonovým generátorem na čištění vzduchu. Během přestávky na cestě zpět jsou podávány teplé párky a při cestě v obou směrech je připravena voda ZDARMA. U řidičů bude během přestávek možnost zakoupení studených i teplých nápojů v CZK.

SEZNAM NÁSTUPNÍCH MÍST:

  • BEZ PŘÍPLATKU - Praha, Beroun, Rozvadov
  • 190 Kč - Plzeň, Rokycany, Karlova Vary, Sokolov
  • 390 Kč - Příbram, Písek, Benešov, Tábor, Veselí nad Lužnicí, Soběslav, České Budějovice, Mělník, Rakovník, Kladno, Cheb
  • 490 Kč - Brno, Poděbrady, Jihlava, Velké Meziříčí, Velká Bítěš, Litoměřice, Ústí nad Labem, Teplice, Most, Chomutov, Česká Lípa, Jindřichův Hradec, Mladá Boleslav, Kolín
  • 590 Kč - Děčín
  • Cena je za osobu za nástup i výstup

Další nástupní místa jsou možná na vyžádání při minimálním počtu 15 osob

CK si vyhrazuje právo na změnu trasy. V případě nedostatečného naplnění svozového vozidla na území ČR, bude klientům nabídnuta jiná forma dopravy (bus, vlak nebo alternativní forma na základě domluvy s ck) a to na náklady CK.

V některých případech je možná překládka klientů do jiného dopravního prostředku během cesty. V případě, že tak bude učiněno, bude tato informace uvedena v pokynech k zájezdu.

Skipas

SKIPAS ZA PŘÍPLATEK

Skipas - ceník

Možnost zakoupení skipasu přes naši CK (objednávka v nezávazné rezervaci)

SKIPAS MARILLEVA-FOLGARIDA platí ve středisku Marilleva, Folgarida

SKIPAS SKIAREA CAMPIGLIO platí ve středisku Marilleva, Folgarida, Madonna di Campiglio, Pinzolo

SKIPAS SUPERSKIRAMA platí ve středisku Marilleva, Folgarida, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Pejo, Ponte di Legno - Passo Tonale, Paganella, Monte Bondone, Folgaria - Lavarone

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

TH 1400 Hotel Marilleva ***
Vzdálenost od sjezdovky: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 522 175
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Trentino - Alto Adige

4/ 5 6 recenzí

Janvas únor 2020 Jako za starých časů. Hotel by potřeboval generální rekonstrukci, zejména "papírové" stěny a široká okna s hliníkovými rámy, kterými dovnitř táhne, což ... celá recenze

panboda prosinec 2019 Hotel Residence Marilleva 1400 *** (Itálie - Trentino - Alto Adige - Marilleva 1400). Spokojenost -až na nějakou chybičku (parkování, výměna pokoje pro 3 osoby -chyběla postel) vše prakticky okamžitě vyřešeno k naš... celá recenze

Zdeněk Jelínek prosinec 2019 Marilleva. Nádherné prostředí, sjezdovky u nosu... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací