Hotel Apartments Prag

  Černá Hora, Ulcinj

Apartmány Prag

    Černá Hora, Ulcinj
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Info

Check in 11:00 -20:00 /Check out 9:30 -10:30

Poloha

Apartmány Prag v černohorském městě Ulcinj jsou velmi pěkně zařízené a mají tu výhodu, že je od nich blízko jak k moři, tak i do města k restauracím a obchodům. Z pláží je nejblíže Mala Plaža.

Vybavení

Vybavení apartmánů odpovídá tříhvězdičkové kategorii, každý apartmán disponuje komplet zařízenou kuchyní, balkonem s krásným výhledem na moře, klimatizací a koupelnou s ručníky. Parkování veřejné. Možnost zapůjčení automobilu, doprava z- a na letiště. Hostům je k dispozici také televize a bezplatné wi-fi připojení.

Ubytování

V apartmánech Prag je na výběr z ubytování ve dvoulůžkových apartmánech, čtyřlůžkových apartmánech anebo v bungalovu pro dvě osoby. Jsou elegantně zařízené a poskytují krásný výhled na moře ze soukromého balkonu. Bližší popis typů apartmánů naleznete níže v popisu ubytovací jednotky.

Stravování

Snídaně (docházení do restaurace nedalekých apartmánů Panorama).

Sport

Vyžití v centru města plném zábavy (hlavně v letní sezoně), hezké písečné pláže. Další sportovní aktivity: potápění, tenis, rybaření, kitesurfing, masáže, windsurfing.

Tipy

Ulcinj: Velmi oblíbené výletní místo pro turisty z celého světa. Je umístěno v nejjižnější části Černé Hory, kde jsou nejkrásnější pláže. Proto je  Ulcinj ideálním místem pro rodiny s dětmi, páry či mládež. Písečné pláže , jako je Velika Plaža a Mala Plaža jsou velmi vhodné pro děti, protože ze začátku není voda hluboká, přístup do moře je pozvolný, takže dává dětem možnost koupání v blízkosti pobřeží a rodiče tak mohou být bez starostí a užít si vysněnou dovolenou bez jakéhokoliv stresu. Město Ulcinj také disponuje velkou škálou kulturních a zábavných akcí, hlavně během léta. Ulice, pláže, restaurace, kluby a diskotéky to jsou vždy plné lidí z celého světa, z různých kultur a národů a všichni mají stejný cíl - zažít zábavné a příjemné chvíle u moře.

Pláž

Písečná; vzdálená asi 150 m od apartmánu.

Moře

asi 150 m od apartmánu.

Vzdálenost od centra (metry)

asi 20

MONO 2

Obsazenost 2 osoby, dvoulůžkový apartmán vybavený komplet zařízenou kuchyní, balkonem s krásným výhledem na moře, klimatizací a koupelnou s ručníky.

MONO 3 B

Obsazenost 3 osoby, třílůžkový apartmán vybavený komplet zařízenou kuchyní, balkonem s krásným výhledem na moře, klimatizací a koupelnou s ručníky.

BILO 4

Obsazenost 4 osoby, čtyřlůžkový rodinný apartmán vybavený komplet zařízenou kuchyní, ložnicí, balkonem s krásným výhledem na moře, klimatizací a koupelnou s ručníky.

BGW 1/2

Obsazenost 2 osoby, bungalov pro dvě osoby vybavený komplet zařízenou kuchyní s jídelním koutem, ložnicí, balkonem, klimatizací a koupelnou s ručníky.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartments Prag ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 048 902
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apartmany-prag-ulcinjska-riviera-cerna-hora-z1048902/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Černá Hora

Černá Hora je menší nedávno vzniklý stát, který leží u Jaderského moře. Většina území je hornatá s vrcholy přesahujícími i 2 500 metrů nadmořské výšky. Pobřeží dlouhé téměř 300 km je tvořeno písčitými a oblázkovými plážemi, kouzelnými zálivy i mohutnými útesy. Malebnou krajinu dotváří vesničky, historické památky, starobylá města i moderní přímořská letoviska. Krásy Černé Hory jsou podobné těm chorvatským. Velkou výhodou je ale méně rozvinutý turistický ruch a klidnější prostředí. V Černé Hoře je také mnohem více pláží písečných a místní destinace jsou daleko lépe dostupné letecky. Pobřeží Černé Hory je velmi oblíbené pro potápění, plachtění a všechny možné vodní sporty. Přírodní podmínky země jsou velmi vzácné, méně obydlené části Balkánského poloostrova obecně zaručují pozoruhodnou faunu a flóru.

Černá Hora - více informací