Apartmány Rey

  Itálie, Sardinie, Costa Rei

3/5

Apartmány Rey

  Itálie, Sardinie, Costa Rei
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

Oblíbené apartmány na jihu Sardinie vhodné pro rodiny s dětmi, ale také skupiny přátel. Leží u krásné dlouhé písečné pláže v blízkosti živějšího centra letoviska Costa Rei.

Poloha

Apartmány Rey se nacházejí na jihu Sardinie ve známém letovisku Costa Rei, jež je ponořeno do panenské středomořské vegetace a pyšní se 8 km dlouhou pláží s jemným, bílým pískem a pozvolným vstupem do moře. Všechny nabízené apartmány jsou různě rozmístěny po celém letovisku v pásu do 400 m od pláže. Vyhlášené živé město Villasimius je vzdáleno 15 km. Přírodní a historické zajímavosti v okolí: archeologické památky Piscina Rei a Quili Piras s menhiry, národní park Sette Fratelli, ostrůvky Serpentara a Dei Cavoli, přírodní rezervace Colostrai a Torre Salinas. Vzdálenost od letiště v Cagliari 70 km (cca 1h 15 min).

Vybavení

Jedná se o jednotlivé vilky, řadové nebo vícegenerační domky (menší domy o několika bytových jednotkách), které mohou být přízemní nebo vícepatrové a jsou obklopeny typickou místní vegetací nebo oleandry. Costa Rei nabízí široké spektrum obchodů, restaurací a barů, pizzerii, piano bar, diskotéku a další turistické služby - půjčovnu kol, skútrů i aut, půjčovnu sportovního vybavení na vodní i rekreační sporty, potápěčské centrum, tenisové kurty, jízdárnu, v místě je i lékařská pohotovost a lékárna (červenec-srpen 24h denně, změna vyhrazena). Vzdálenost ubytování od centra letoviska může být 50-500 m, dle polohy konkrétního apartmánu. Označení polohy v mapě je orientační, není možné předem určit přesnou polohu apartmánu. Wi-Fi za poplatek. Malá zvířata za poplatek, na vyžádání.

Ubytování

Jelikož se jedná o jednotlivé soukromé apartmány různých majitelů, garantujeme pouze běžné standardy. Styl, vybavení i zahrady jednotlivých apartmánů se liší - fotografie jsou ilustrativní. Vybavení TV/Sat, klimatizací a pračkou, přistýlkou či dětskou postýlkou je na vyžádání při rezervaci a za příplatek na místě. Přízemní apartmány mají posezení v zahrádce, apartmány v patře mají balkon s posezením. BILO 4: ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a vybaveným kuchyňským koutem, koupelna s WC. TRILO 6:stejné uspořádání jako BILO s další ložnicí se 2 samostatnými lůžky (může být palanda), koupelna s WC. QUADRILO 8: ložnice s manželským lůžkem, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a vybaveným kuchyňským koutem, 2 dvoulůžkové pokoje (může být palanda), koupelna s WC. Některé apartmány mají dvě koupelny (nelze garantovat). Check-in 17:00-20:00; check-out 10:00. Recepce je otevřená 9 - 13 a 16 - 20 h, pozdní check-in za poplatek.

Stravování

Vlastní. Letovisko Costa Rei nabízí širokou škálu obchodů a možností individuálního stravování.

Sport a animace

Příznivci aktivního odpočinku mohou v letovisku Costa Rei využít tenisové kurty, hřiště na minifotbal, půjčovnu kol, vodní sporty - např. vodní lyžování, potápění, wind- a kitesurfing, kánoe, čluny, v blízkosti letoviska je jízdárna (vše za poplatek).

Pláž

Vzdálenost apartmánů od moře je max. 400 m. Nádherná písečná pláž Le Ginestre je 8 km dlouhá s pozvolným vstupem do moře je ideální pro všechny věkové kategorie včetně malých dětí. Plážový servis, šlapadla a vodní sporty za poplatek.

Důležité

Check-in 17:00-20:00; check-out 10:00. Pozdější příjezd (mimo uvedený čas) nutno avizovat předem a je zde účtován poplatek € 30/apt. Pokud není pozdní příjezd nahlášen předem, ubytování je možné až následující den.

Poplatky na místě

Povinné: Vratná kauce € 100/ apartmán Pobytová taxa €1/osoba a den (neplatí děti do 12 let) Pozdní check-in (po 20:00) € 30/apartmán Fakultativní (na vyžádání): Ložní prádlo € 10/ os./ výměna, ručníky € 10/ os./ zapůjčení a každá výměna; Dětská postýlka € 5/noc, přistýlka navíc € 75/ týden; Malé zvíře na vyžádání € 25/ týden; Wi-Fi € 10/ týden

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartmány Rey ***
Typ pláže: písčitá

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 295 890
dnes 8–19 h

Hodnocení

28. nejlepší hotel v destinaci Sardinie

3/ 5 1 recenzí

Jana Červená červenec 2014 Apartmány Rey, Costa Rei, jih Sardinie. Dovolená hezká, zklamání z ubytování a zahrady v okolí apartmánů... celá recenze

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací