Penzion Sportalm

Rakousko, Tyrolsko, Sölden

Penzion Sportalm

  Rakousko, Ötztal, Rakouské ledovce, Tyrolsko, Sölden, Sölden / Rettenbach (ledovec) / Tiefenbach, Sölden Arena
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Skipas

Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha

Sölden (1.377 m), centrum lyžařské oblasti s mnoha obchody, restauracemi, bary a diskotékami a výchozí místo pro lyžování s údolními stanicemi lanovek. Doporučujeme navštívit aquapark Freizeit Arena s bohatou nabídkou relaxace, wellness či sportu. Penzion leží jen 200 m od lanovky Gaislachkogel a 400 m od centra Söldenu.

Ubytovaní a vybavení

Rodinný penzion se saunou, lyžárnou, společenskou místností s TV, za poplatek wi-fi připojení v celém domě a internet. Všechny pokoje jsou vybaveny telefonem, rádiem, fénem, trezorem, TV, balkónem a v domě nově zabudovaným výtahem. Letos pension prošel celkovou rekontrukcí. K dispozici jsou 2lůžkové pokoje s vlastním soc. zařízením, některé jsou se spojovacími dveřmi. Parkování: u objektu zdarma

Popis stravovaní

snídaně, za příplatek možné večeře v sousedním hostinci (výběr ze 3 menu) - cca 2 minuty chůze od penzionu

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 570 718
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací