Apartmány Viola

Slovensko, Jižní Slovensko, Vel'ký Meder

APARTMÁNY VIOLA - Rekreační pobyt na 2 noci - Veľký Meder

  Slovensko, Jižní Slovensko, Velký Meder
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Termální prameny mají velmi dobré léčebné účinky, zvláště na pohybové ústrojí a velmi dobře působí i při léčení chorob revmatického původu. Vodní plocha bazénů má 300 m2 a 1,3 m hloubky. Ve všech bazénech je termální voda s teplotou 27o – 38o C.

V nejbližším okolí se nachází Termální koupaliště Velký Meder – navštivte celoročně otevřený komplex bazénů s vodou z termálních pramenů, jedinečných atrakcí pro děti a relaxace pro Vás.

Ubytování

Ve dvoulůžkovém, třílůžkovém a čtyřlůžkovém apartmá s vlastním sociálním zařízením, kuchyňským koutem a TV/SAT. Wi-Fi.

Slevy

Parkování před apartmánem zdarma. Dítě do 2 let bez nároku na služby zdarma.

Bonusy

Sleva 10% na keramické výrobky – platí při každé rezervaci

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 311 914
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací