Apartmány Warterhof

  Rakousko, Štýrsko, Schladming

5/5

Apartmány Warterhof

    Rakousko, Dachstein / Schladming, Schladming, Ski amadé, Štýrsko, Hochwurzen, Planai
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Apartmánový dům Warterhof leží ve Schladmingu – Mandling, vzdálený 300 metrů od zastávky skibusu a 900 metrů od nejbližší lanovky Reiteralm, kterou se můžete prolyžovat až do Planai nebo Hauser Kaibling. Warterhof je rodinným penzionem s velmi útulnými a zrekonstruovanými apartmány pro 2-8 osob. Relaxovat je možné 2x týdně v sauně mezi 16-20 hodinou, infračervené kabině, páře a odpočívat v opočívací místnosti nebo na vodní posteli. Parkovat je možné u penzionu, Wi-Fi zdarma.

Ubytování

Bilo 2: ložnice pro 2 os. a obývací místnost s kuchyňským koutem a s balkonem. Vlastní sociální zařízení. Bilo 3: ložnice pro 2 os. s gaučem pro 1 osobu. Obývací místnost s kuchyňským koutem a s balkonem. Vlastní sociální zařízení. Trilo 4: 2x ložnice pro 2 os. a prostorná obývací místnost s kuchyňským koutem a s balkonem. Vlastní sociální zařízení se dvěma sprchovými kouty. Trilo 6: ložnice pro 4 os. s manželskou postelí a palandou a druhá ložnice s manželskou postelí a obývací místnost s kuchyní a s balkonem. Vlastní sociální zařízení. Trilo 8: 2x ložnice pro 3 os. a prostorná obývací místnost s kuchyní a rozkládacím gaučem a balkonem. Dvě sociální zařízení.

Vybavení a služby

TV, fén, kávovar, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, toustovač, balkon, ve většině apartmánech kachlová kamna.

Stravování

- vlastní

Doprava

- vlastní

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 523 087
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Štýrsko

5/ 5 1 recenzí

Václav Volráb únor 2019 Apartmány Warterhof. Příjemní ubytovatelé. Dobré místo. Prostorný apartmán. Vše super!... celá recenze

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací