Hotel Gästehaus Wiesbach

Rakousko, Štýrsko, Ramsau am Dachstein

Apartmány Wiesbach

    Rakousko, Dachstein / Schladming, Rakouské ledovce, Schladming, Ski amadé, Štýrsko, Ramsau am Dachstein, Ramsau am Dachstein / Dachsteingletscher (ledovec)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

dům se nachází v části Vordere Ramsau, běžecká stopa před domem.

Zastávka skibusu: 150 m.

Lyžařský areál: menší oblast přímo v Ramsau Rittisberg cca 4-5 km, větší Schladming 8 km, další oblasti Ski Amadé 15 min jízdy.

Ubytování

apartmány pro 2-5 osob, vždy s koupelnou a WC, SAT-TV, trezorem, většinou s balkonem.

a obývací kuchyní (mikrovlnka, rychlovarná konvice, toustovač, kávovar, některé s myčkou).

1x apartmán 2-3 osoby s jižním balkonem (B2, B3, 35 m2) – 1 ložnice, obývací pokoj s gaučem pro 1 osobu, kuchyňský kout, koupelna a WC.

1x apartmán 2-3 osoby v nové části, se západním balkonem (B2-3*, 35 m2) – 1 ložnice, obývací kuchyň s kvalitním gaučem pro 1 osobu, koupelna a WC; cena s příplatkem.

1x apartmán pro 2-4 osoby v přízemí (B2, B3, B4, 35 m2) – 1 ložnice, obývací kuchyň s kvalitním gaučem pro 2 osoby, koupelna a WC.

1x apartmán pro 2-5 osob v nové části, s jihozápadním balkonem (B2-5*, 47 m2) – 1 ložnice s dvoulůžkem a dalším lůžkem, obývací kuchyň s kvalitním gaučem pro 2 osoby, koupelna a WC; cena na vyžádání.

1x apartmán pro 4 osoby se severním balkonem (C4, 45 m2) – 2 ložnice, obývací kuchyň, koupelna a WC.

1x apartmán pro 4 osoby v přízemí, s jižní terasou (C4, 45 m2) – 2 ložnice, obývací kuchyň, koupelna a WC.

1x apartmán pro 2-4 osoby v přízemí, s vlastním vchodem (B4*, 50 m2) – 1 ložnice, obývací kuchyň s gaučem pro 2 osoby, koupelna a WC.

Na vyžádání pokoje s koupelnou a WC, SAT-TV, trezorem, se snídaní.

Stravování

vlastní.

Vybavení

recepce, snídárna a společenská místnost, internet wi-fi zdarma.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Gästehaus Wiesbach
Vzdálenost od sjezdovky: 8500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 326 951
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací