Apartmány Zephyr

Itálie, Benátsko, Caorle - Ponente

Apartmány Zephyr

  Itálie, Benátsko, Caorle, Caorle - Ponente
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ubytování

Apartmány pro 2 až 6 osob na západní pláži Spiaggia di Ponente. * 200 m od mořeSlužby v ceně: ubytování, klimatizace, TV, povlečení, ručníky, základní hygienické potřeby, závěrečný úklid, pojištění proti úpadku CK, služby delegáta, výtah, parkovací místo. Cena nezahrnuje: pobytovou taxu, změny kurzu. Kauci za apartmán nevybíráme.Možno dokoupit autobusovou dopravu a polopenzi v hotelu Al Capitano, kde je k dispozici WI-FI zdarma, bar a další služby. TYPA APARTMANU:Apartmány pro nenáročnou klientelu s možností ubytování 2, 3, 4 až 6 osob. Apartmány se skládají z vybavené kuchyně (možnost lůžka) + ložnice se dvěmi nebo čtyřmi lůžky (popř. dvě ložnice se dvěmi nebo třemi lůžky), WC, sprcha. Apartmány se starším vybavením.

Popis

Pláž: 200 metrů
Plážový servis: ANO
Bazén: NE
Televize: ANO
Pračka: NE
Klimatizace: NE
Výtah: NE
Trezor: NE
Parkoviště: ANO

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartmány Zephyr
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 196 881
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací