Hotel Apollo Studios

Řecko, Kréta, Plakias

5/5

APOLLO

    Řecko, Kréta, Kréta - jih, Kréta - Rethymnon, Plakias
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Název zájezdu dle CK

APOLLO

Proč právě sem
  • Blízko centra letoviska
  • Pláž na dosah
  • Nové deluxe pokoje
Poloha

Tři vilky s malým barem stojí v centru letoviska Plakias, jen pár metrů od malebného přístavu a písčito-oblázkové pláže. Jsou obklopeny zahradou se stromy.

Vybavení a služby

Okolo vilek je dobře udržovaná zahrada s trávníkem a větším bazénem, kde jsou lehátka. Naleznete zde i terasu s příjemným posezením a Wi-Fi a bar.

Ubytování

Vilky jsou postaveny v klasickém krétském stylu. Studia jsou v prvním patře a jejich balkóny jsou situovány do zahrady nebo okolní zástavby. Standardně vybavená dvoulůžková studia s možností přistýlky (pro dítě do 13 let) mají sprchu, WC, kuchyňský kout (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), TV, klimatizaci (za příplatek 5 € / den, platba na místě) a Wi-Fi připojení (zdarma). Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma). Dále jsou klientům k dispozici nově zrekonstruované DELUXE pokoje a studia.

Stravování

V baru u bazénu se podává bohatá snídaně formou bufetu, jejíž součástí jsou kromě kontinentálního základu i řecké produkty a také například palačinky. Doporučujeme dokoupit večeře, které jsou servírované v blízké taverně a skládají se ze tří chodů (salát nebo předkrm, hlavní jídlo, dezert - obvykle ovoce).

Pláž

Pláž se nachází cca 250 m od ubytování.

Vzdálenosti

Pláž: cca 250 m
Centrum Plakiasu: cca 100 m

Poznámka

Povinná pobytová taxa: 0,50 € za pokoj a noc pro studia/apartmány všech kategorií. Poplatek je účtován za pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apollo Studios
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 036 263
dnes 8–19 h

Hodnocení

5/ 5 3 recenzí

Kamila M. září 2018 Skvělá dovolená!. Skvělá dovolená, snad nejlepší co jsem kdy zažila :) Apartmány byly sice dost skromné, ale za to čisté - úklid fungoval výborně.... celá recenze

Petr září 2018 Apollo studia. Pokud pobyt zakoupíte za dobrý peníz, tak to za jednu návštěvu určitě stojí, ale já už se sem vracet nebudu.... celá recenze

Radovan Pajonk červenec 2018 Apollo apartments Plakias. Dovolená příjemná, jižní pobřeží je co se týče teploty o něco (2 stupně) chladnější než to severní. Je to ale nahrazeno příjemným ... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apollo-kreta-recko-z2036263/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací